Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Bestway

Zwembad van Bestway kopen? Dan zit je goed bij Zwembad Company. De Bestway zwembaden zijn ideaal voor zomerse verkoeling. De zwembaden zijn eenvoudig op te zetten en zijn er in verschillende vormen en maten. Mits goed onderhouden, gaan de zwembaden meerdere seizoenen mee. Denk hierbij aan ondervloeren en afdekkingen om de levensduur te verlengen. Zo kan iedereen een zwembad in de tuin hebben.

1- van resultaten weergeven

Bestway

Met een Bestway zwembad haal je voordelig zwemplezier in huis. De kwaliteit is van hoog niveau, waardoor het bad meerdere jaren te gebruiken is. Het opzetten is meestal in een half uurtje gepiept, afhankelijk van het bad. Opzoek naar een goedkoop zwembad? Ook dan is dit het zwembad wat je zoekt.

Alles voor het Bestway zwembad

Nu kun je natuurlijk gaan voor alleen een zwembad. Maar dan ontbreken er eigenlijk nog wat onderdelen. Zo zouden wij altijd beginnen met een ondervloer. Dit beschermt het bad tegen scherpe delen van onderuit. Daarbij adviseren wij een afdekking om vuil en beestjes te weren. Ook blijft het bad zo beter op temperatuur. Om het water dan te filteren, is een bestway pomp een prima optie. Als je nog een stap verder wilt gaan, denk dan ook aan een skimmer. Om dan nog veilig in het water te stappen, is een ladder eigenlijk een musthave. Ook nog chloor toevoegen? Dan nog een drijver en chloortabletten, en je zwembad is helemaal klaar voor gebruik!

Bestway zwembaden met pomp

Niet alle baden van Bestway worden standaard met pomp geleverd. Toch raden wij bij ieder Bestway bad een filterpomp aan. Het water blijft door de pomp in beweging, wat de groei van bacteriën en algen tegen gaat. Daarbij worden vuil en beestjes uit het water gefilterd. 

Welke pomp heb je nodig?

Om de grootte van de pomp te bepalen, heb je eerst de inhoud van je zwembad nodig. Als je deze duidelijk hebt, dan kun je de pomp gaan kiezen. In principe wil je een pomp die het water in 4 uur volledig rond kan pompen. Het is dan ook eenvoudig om te bepalen hoeveel liter per uur je pomp moet kunnen verplaatsen. De volgende berekening is dan van toepassing: inhoud zwembad/4 = liters per uur voor je pomp. Natuurlijk mag je een sterkere/grotere pomp nemen, maar een zwakkere/kleinere pomp wordt afgeraden.

Opzetzwembad verwarmen

Een koude plons is natuurlijk lekker om snel af te koelen in de warme zomerdagen, maar als je er langer in wil liggen, is het wel fijn als het water een beetje op temperatuur is. Dit is het eenvoudigste als je al een pomp hebt. Daaraan voeg je dan een solar bol of verwarmingsmat toe. Deze zorgen er voor dat het water opgewarmd wordt, voordat het terugstroomt naar het bad. 

Alles voor het zwembad

Zwembad Company is al jaren de specialist in grote (inbouw) en kleine (opzet) zwembaden. Wij leveren dan ook alles wat je nodig hebt om het maximale uit je zwemseizoen te halen. Denk aan het wateronderhoud en de techniek zoals filters en pompen. Maar ook het speelgoed voor het waterpret vind je bij ons.