Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Schepnet

Een schepnet is ideaal om vuil uit het water te vissen. Denk aan takjes, gras en bladeren. Om goed overal bij te kunnen, is het aan te raden om een telescopische steel aan het schepnet te maken. Zo kunt u eenvoudig tot aan de bodem. Houdt er wel rekening mee dat er een verschil is in een bodem schepnet en een oppervlakte schepnet.

1- van resultaten weergeven

Schepnet

Verschillende schepnetten

In ons aanbod kun je de schepnetten grof genomen verdelen in 2.

  1. bodem schepnetten
  2. oppervlakte schepnetten

De bodemschepnetten zijn ideaal voor het verwijderen van vuil dat op de bodem ligt. De oppervlakte schepnetten gebruik je om het drijvend vuil te verwijderen. De schepnetten worden zonder steel verkocht. Je kunt in onze shop ook de benodigde telescopische steel kopen!

Verschillende merken

Om niet alles op één paard in te zetten, bieden we je verschillende merken aan. Zo zorgen we voor een aanbod dat aansluit bij jouw voorkeuren en overige middelen. In ons schepnetten aanbod vind je de merken BWT, Clearchoice, Flowclear, Funshine, Poolstyle en Super pro.

Schepnetten bestellen

Het juiste schepnet voor je zwembad vindt je bij Zwembad Company. De keuze is meer dan voldoende en de kwaliteit is een garantie. Heb je nog vragen over de schepnetten? Neem dan contact met ons op!