Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Telescoopstang

Een telescopische steel is onmisbaar voor een zwembadeigenaar. De stelen zijn multifunctioneel inzetbaar. Je koppelt er met gemak een borstel, stofzuiger of schepnet aan. De telescopische steel maakt het zo mogelijk om zo vanuit de kant overal bij te kunnen. In het onderstaande overzicht vind je alle telescopische stelen die wij in ons aanbod hebben.

1- van resultaten weergeven

Telescoopstang

Wanneer gebruik je een telescoopstang

De telescoopslang gebruik je wanneer er plekken zijn in je zwembad die je niet kunt bereiken met je schoonmaaktools. Denk hierbij aan de bodem van het zwembad, het midden van het zwembad of bijvoorbeeld dat lastige hoekje. De stang fungeert als verlenging van verschillende tools en biedt op zichzelf geen oplossing voor het schoonmaken van het zwembad. De stang wordt altijd in combinatie gebruikt met schoonmaakborstels, handmatige stofzuigers of schoonmaaknetten. Dit geldt voor bodemschepnetten en voor oppervlakte schepnetten. 

De juiste lengte voor je zwembad

In ons aanbod van telescopische stelen vind je lengtes met een minimum van 1,20 meter tot een maximum van 4,80. Dit zorgt er voor dat je kunt kiezen uit een lengte die past bij jou en je zwembad. Het is namelijk erg onhandig als de steel net te kort is. Met ons aanbod vind je altijd een lengte die bij jou en je bad past!

Online bestellen van de telescoopstang

Telescopische stelen kun je direct online kopen bij Zwembad Company. Bekijk tevens de producten waarmee de zwembadstang gecombineerd kan worden. Bij vragen over het product of wanneer u extra advies wilt, neem gerust contact op met ons deskundige team.