Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Speelgoed

Wat verzorgt er nu meer plezier dan een zwembad? Een zwembad met leuke attributen zoals opblaasbanden, vaartuigen en ander leuk zwembad speelgoed. Zo bieden wij in ons zwembad speelgoed assortiment voor ieder wat wils. Gewoon lekker relaxen in een zwemband, of je baywatch moves laten zien met een echte baywatch reddingsboei. Met het zwembadspeelgoed geniet je extra van het zwembad.

Speelgoed

Zwembad Speelgoed

Alles staat klaar, de temperatuur van het water is goed, de zon schijnt: Zwemmen! Maak het zwemparadijs af met het leukste zwembadspeelgoed van Zwembad Company. Niet alleen nog maar baantjes trekken, maar overgooien met balletjes, of gebruik aquasporthalters voor uw conditie te verbeteren

Zwembad veiligheid

Naast speelgoed, is het ook van belang om te denken aan zwembad veiligheid voor de kleinsten onder ons. In ons assortiment vind je zwembanden, armbandjes en zwemvesten voor het zwembad. Zo kun je samen met uw kind of kleinkind heerlijk zonder zorgen genieten van het zwembad.

Duikspellen

De diepte in! Dat is wat je doet met de duikspellen en duikbenodigdheden. In ons aanbod vind je duikspellen in de vorm van duikringen om op te duiken, maar ook een duikobstakel om doorheen te zwemmen. Maak het makkelijker door er direct een duikbril of twee bij te kopen. Zo kijk je onderwater zonder rode ogen te krijgen!