Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Basic zelfbouwpakket

Met het basic zelfbouwpakket bouw je met de hoogwaardige styropor elementen zeer eenvoudig de kale constructie van een kwalitatief hoogstaand zwembad en pas je het zwembad geheel naar je eigen wensen aan. Dit bied je de mogelijkheid om zelf te bepalen welke filterinstallatie jouw voorkeur heeft en of je bijvoorbeeld als extra een warmtepomp of zwembadrobot erbij wilt hebben.

1- van resultaten weergeven

Basic zelfbouwpakket

Bouwkundige zwembaden

Een bouwkundig zwembad gaat generaties lang mee en alles is mogelijk. Het is in allerlei verschillende maten te realiseren en de inbouw techniek van een bouwkundig zwembad is van de hoogste kwaliteit.

Met een bouwkundig zwembad stelt u eenvoudig uw zwembad naar eigen smaak en wensen samen. U bepaalt zelf de vorm, afmetingen, kleur en functionaliteiten.

Hoe bouw je het zwembad op

Daarnaast is het ook mogelijk om uw bouwkundig zwembad uit te breiden met een mooie rand- of terrasafwerking. Het geeft uw zwembad net dat ene extraatje.

Zwembad Company geeft u graag advies en helpt u graag met het realiseren van uw bouwkundig zwembad. Wij verzekeren u van de beste kwaliteit en jarenlange garantie op uw bouwkundig zwembad.