Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Kleur

Lamel breedte

Materiaal

Transparant?

Verwarmend (solar)

Lamellen afdekkingen

Er zijn diverse redenen waarom u uw zwembad zou willen afdekken. Of u nu denkt aan veiligheid, minder onderhoud of aan extra isolatie. De lamellenafdekking zorgt voor het behoud van uw zwembad.

1- van resultaten weergeven

Lamellen afdekkingen

Voordelen van een lamellenafdekking:

  • Voldoet aan de veiligheidsnorm NF P90-308
  • Energiebesparend tot 70% en dus milieuvriendelijker
  • Een grote variëteit lamellen en systemen
  • Geschikt voor bijna elk nieuw of bestaand zwembad
  • De hoogste kwaliteit Polycarbonaat en PVC
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geautomatiseerd 

Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van lamellen en systemen.

Polycarbonaat lamellen

Een zwembadafdekking met Polycarbonaat lamellen bevatten een ingebouwde UV-Blocker en is daardoor bestand tegen extreme temperaturen en weersinvloeden. De lamellen zijn zeer slagvast en bestand tegen hagel en storm. Een lamellenafdekking van Polycarbonaat is er een van zeer hoge kwaliteit waar u jaren mee vooruit kan.

PVC lamellen

Een zwembadafdekking met PVC lamellen is een goed alternatief als u een wat kleiner budget heeft maar toch kwaliteit wenst. De PVC lamellen zijn gemaakt van de beste kwaliteit PVC. Deze lamellenafdekking is slagvast en zijn dan ook voldoende bestand tegen de meestvoorkomende weersomstandigheden. Deze zwembadafdekking is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Inbouw lamellenafdekking

De mooiste manier om het oprolsysteem weg te werken is door het systeem te verwerken onder het terras of onderaan in uw zwembad. Wanneer de lamellenafdekking wordt geopend is deze namelijk helemaal uit het zicht verdwenen. U heeft dan alle ruimte rondom het zwembad.

Opbouw lamellensysteem

Minder ruimte in de tuin of wilt u geen zwemruimte opofferen. Een lamellenafdekking met een opbouwafwerking is dan dé oplossing. Deze plaatst u zonder dat u al te veel werk hoeft te doen. Wilt u meer informatie over de lamellenafdekkingen of wilt u een prijs weten? Neem dan contact met ons op.