Logo Zwembad Company Venray

Grootte zwembad

Merk

Pompcapaciteit

Standaard zwembadpompen

Wanneer u een zwembad heeft, kan een zwembadpomp niet ontbreken. U wilt natuurlijk uw zwembad of spa in de beste kwaliteit houden. Toch kan het nog best wel eens lastig zijn om een zwembadpomp van goede kwaliteit te vinden. De zwembadpompen bij Zwembad Company zijn toch zeker het geld waard. Wij verzekeren u van de beste kwaliteit!

1- van resultaten weergeven

Standaard zwembadpompen

Wij hebben zwembadpompen van de volgende merken: 

    • Speck
    • BWT

  • Espa
  • Aquatechnix

    • U heeft niet zomaar een zwembadpomp nodig voor het zwembad in de tuin, maar ook eentje die jaren meegaat! Het is de basis van een schoon zwembad. Een zwembadpomp zorgt er namelijk voor dat het water in beweging blijft, zodat bijvoorbeeld desinfectiemiddelen als chloor goed het werk kunnen doen. 

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan zwembadpompen met een vaste snelheid en zwembadpompen met een variabele snelheid, beter bekend als de energiezuinige zwembadpompen. 

Zwembadpompen zijn er verder in veel verschillende types. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag bij het kopen van een zwembadpomp!