Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Grootte zwembad

Merk

Pompcapaciteit

Standaard zwembadpompen

Wanneer je een zwembad hebt, kan een zwembadpomp niet ontbreken. Je wilt natuurlijk je zwembad of spa in de beste kwaliteit houden. Toch kan het nog best wel eens lastig zijn om een zwembadpomp van goede kwaliteit te vinden. Daarbij dien je een pomp te kopen van de juiste capaciteit. Om je een richtlijn te geven: Inhoud zwembad in kubieke meters / 4 = benodigde capaciteit. Heb je toch nog vragen over de zwembad pompen? Neem dan even contact met ons op. De zwembadpompen bij Zwembad Company zijn toch zeker het geld waard. Wij verzekeren je van de beste kwaliteit!

1- van resultaten weergeven

Standaard zwembadpompen

Zelfaanzuigende zwembadpomp

De zwembadpomp zorgt bij je zwembad voor de circulatie van het water door bijvoorbeeld het filtersysteem. Ook wanneer je solar heating hebt, zal de pomp het water hier doorheen laten lopen. Daarnaast zorgt de pomp voor een gewonen circulatie. Je water blijft zo niet stil staan. Daardoor kunnen de chemicaliën zoals chloor beter hun werk doen. 

Aanbod zwembadpompen

Wij hebben zwembadpompen van de volgende merken: 

  • Speck
  • BWT
  • Espa
  • Aquatechnix

Je hebt niet zomaar een zwembadpomp nodig voor het zwembad in de tuin, maar ook eentje die jaren meegaat! Het is de basis van een schoon zwembad. Een zwembadpomp zorgt er namelijk voor dat het water in beweging blijft, zodat bijvoorbeeld desinfectiemiddelen als chloor goed het werk kunnen doen. 

Zwembadpomp kopen

Bij ons vindt je een ruim assortiment aan zwembadpompen met een vaste snelheid en zwembadpompen met een variabele snelheid, beter bekend als de energiezuinige zwembadpompen. 

Zwembadpompen zijn er verder in veel verschillende types. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, kun je gerust contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag bij het kopen van een zwembadpomp!