Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Verwarming

Verwarming zwembad

Wanneer je een zwembad in de tuin heeft wil je dit natuurlijk kunnen verwarmen. Zo heb je gedurende alle seizoenen van het jaar plezier van het zwembad. Met elektrische zwembadverwarming wordt het zwembadwater middels een warmtepomp verwarmd. Wij verkopen op onze website diverse verwarmingspompen van het merk Prestige, Aquaforte, Poolstyle en Garden Pac. Prestige is ons eigen merk warmtepompen. Door onze eigen import hanteren wij voor onze Prestige warmtepompen scherpe prijzen voor een hoge kwaliteit. Met een Prestige warmtepomp vergroot je het zwemseizoen van april tot en met september.

Verwarming

Prestige warmtepomp

Met een zwembad verwarmingspomp van Prestige ben je verzekerd van warm zwembadwater. Wanneer de buitentemperatuur constant en hoger dan 5 graden Celsius is, zorgt een prestige warmtepomp ervoor dat het water verwarmd wordt tot ongeveer 28 graden Celsius. Zo wordt het zwembad verwarmen heel makkelijk en heeft u er ook in de winter plezier van.

Door middel van een bypass kun je de Prestige verwarmingspomp aansluiten op het leidingwerk van uw zwembad. Dit kan gedaan worden op een stroomaansluiting van 220V. Bij het aansluiten van de pomp moet je erop letten dat er genoeg vrije ruimte aan de voor- en achterzijde van de warmtepomp is wanneer je deze in de buitenlucht plaatst. 

Al onze Prestige warmtepompen zijn zeer stil zodat je met plezier van warm zwembadwater kunt genieten. Onze verwarmingspompen zijn standaard uitgerust met:

  • Een hoogwaardige ombouw van staal
  • Vin-protectie aan de voorzijde van de warmtepomp
  • Een voetplaat standaard inclusief rubberen bescherming
  • Een afneembaar voorpaneel
  • Een stroomkabel (een stekker is hierbij niet inbegrepen)
  • Een vulpunt voor de koelvloeistof (R407C)
  • Wateraansluitingen van 50mm
  • Afsluitdoppen voor de aan- en afvoer van water
  • Een drukmeter
  • Een verlengbaar digitaal display. Dit is handig wanneer je de warmtepomp bijvoorbeeld op het dak van een garage of tuinhuisje plaatst

Doordat Prestige onze eigen merk warmtepomp is hebben wij alle benodigde kennis in huis. Zo ben je bij ons aan het juiste adres als je advies en informatie zoekt over het onderhoud van de warmtepomp. Wij bieden een uitstekende service aan!

Solar verwarming zwembad

Tijdens de zonnige maanden van het jaar, is het interessant om zonnecollectoren in te zetten voor het verwarmen van het zwembad. Het is een kostentechnisch interessante oplossing. De panelen worden vaak geplaatst op het dak. Door de panelen stroomt het water. Het water wordt opgewarmd door de zon en het water komt warm terug in het zwembad. Denk er wel aan dat je een krachtige pomp nodig hebt voor het omhoog pompen van het water.

Zwembad verwarmen met een warmtepomp van Zwembad-Company

Voor een verwarmingspomp voor het zwembad ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze website hebben wij diverse Prestige warmtepompen, maar ook van Aquaforte, Poolstyle en Garden Pac. Wanneer je bestelling boven de € 100,- uitkomt wordt deze gratis bij je thuisbezorgd. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers staan graag voor je klaar.