Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Handmatige stofzuiger

Stofzuiger voor het zwembad

Je kunt je zwembad handig schoonhouden door gebruik te maken van een bodemstofzuiger. Een zwembad vergt onderhoud en aandacht. Door regelmatig met de bodemstofzuiger door het zwembad te gaan kun je al het grotere vuil uit het zwembad halen. Denk hierbij aan het verwijderen van bijvoorbeeld de bladeren. 

1- van resultaten weergeven

Handmatige stofzuiger

Stofzuigervoeten

Stofzuigervoeten werken in combinatie met de zwembadpomp en zandfilter. De stofzuigerslang sluit je aan op de stofzuigervoet. Zo zuigt de pomp het water door de zuiger naar binnen. De stofzuiger bedien je met een telescoop steel. Deze dien je los erbij te kopen, net als de slang.

Elektrische zwembad stofzuiger

Een elektrische stofzuiger werkt op een accu. Het is een perfect middel voor de reiniging van je zwembad. De accu's of battery packs zijn oplaadbaar. Dat zorgt voor minder afval. De elektrische stofzuigers zijn er op gericht de bodem te zuigen, maar de wanden kun je er ook prima mee doen.

Zwembad stofzuigerslang

Bij de stofzuigers die wij leveren zit in het algemeen geen stofzuigerslang bijgesloten. Dit houdt in dat je deze nog zelf dient te kopen. De slang kunnen we voor je op maat maken en toesturen. Ook bieden we een aantal standaard maten voor de stofzuigerslangen. 

Stofzuiger slangen

Telescopische stelen

Om het helemaal eenvoudig te maken is het nodig een telescopische steel aan te kopen. Deze stelen zijn in lengte verstelbaar en maken het zo mogelijk om droog aan de kant te blijven staan terwijl je het vuil verwijderd uit het zwembad. 

Telescopische stelen