Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Product

Beschermhoezen en ondervloeren

1- van resultaten weergeven

Beschermhoezen en ondervloeren

Grondzeil en grondtegels voor opzet en opblaaszwembaden

Om jouw bad te schermen, bieden wij jou verschillende opties. Zo hebben we grondzeilen en grondtegels. Deze zijn te gebruiken voor opzet en opblaas baden. De zeilen zijn er in verschillende maten zodat je een geschikte maat kunt kiezen voor je zwembad. Bij tegels koop je de benodigde hoeveelheid.

Afdekkingen

Als je in het bezit bent van een Bestway zwembad, is een afdekzeil een geweldige toevoeging! Door het gebruik van een Bestway afdekzeil voorkom je viezigheid in je water. Daarbij blijft je water beter op temperatuur als je niet in het bad ligt. Kies de juiste maat en vorm voor je zwembad en bestel het eenvoudig hier.

Waarom een ondervloer onder het zwembad

Een opzet zwembad wordt vaak geplaatst op gras of op een terras. Het is altijd belangrijk om de ondergrond te controleren op scherpe delen en steentjes. Daarbij is het praktisch om een ondervloer te leggen. Zo kun je bij een egale bodem kiezen voor een zeil, aangezien er geen oneffenheden zijn. Heb je lichte afwijkingen, een vlonder of kleine tegels/klinkers? Dan zijn tegels een prima optie. Deze zorgen ervoor dat deze oneffenheden opgevangen worden.