Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Inbouwdelen

Inbouwdelen Zwembad

Bij het bouwen van zwembaden zijn zwembad inbouwdelen cruciaal. De inbouwdelen staan hier onder gecategoriseerd. Zo bieden we skimmers en onderdelen, bodemafvoeren en inspuiters. Is er een specifieke vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inbouwdelen

Skimmers

Ook bij een zwembad renovatie zijn zwembad inbouwdelen vaak nodig. Zo verslijten skimmers en de delen hiervan. Vandaar dat we niet alleen volledige skimmers aanbieden, maar ook de onderdelen van de skimmers. Zo blijft het zwembad in goede staat.

Bodemafvoeren

Een bodemafvoer doet precies wat je zou verwachten: Water afvoeren vanuit de bodem van het zwembad. Het water kan dan doorgevoerd worden naar de filterinstallatie om te reinigen.

Inspuiters

Om het water na behandeling, reiniging, verwarming weer terug in het zwembad te laten komen, zijn inspuiters een pasklare oplossing. Het is aan te raden meerdere inspuiters te (laten) installeren bij de bouw. Zo zorg je er voor dat er een goede doorstroming is.

Skimmer onderdelen

Is er iets mis met een skimmer? Een deel kapot? Dan vind je hier onderdelen om je skimmer weer te repareren. Denk aan frontjes, manden en pakkingen.