Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Bestway ondervloeren

Als je het zwembad weer gaat opzetten in de achtertuin, doe je er vaak goed aan om een ondervloer eronder te plaatsen. Zo voorkom je scherpe delen die door je zeil prikken en daarmee je bad kapot maken. Je zou ook kunnen denken aan de zwembadtegels, welke direct een zachte laag onder het bad leggen. Dit is natuurlijk prettig voor het bad, maar ook voor de gebruikers.

1- van resultaten weergeven

Bestway ondervloeren

Grondzeil en grondtegels voor opzet en opblaaszwembaden

Om jouw bad te schermen, bieden wij jou verschillende opties. Zo hebben we grondzeilen en grondtegels. Deze zijn te gebruiken voor opzet en opblaas baden. De zeilen zijn er in verschillende maten zodat je een geschikte maat kunt kiezen voor je zwembad. Bij tegels koop je de benodigde hoeveelheid.

Waarom een ondervloer onder het zwembad

Een opzet zwembad wordt vaak geplaatst op gras of op een terras. Het is altijd belangrijk om de ondergrond te controleren op scherpe delen en steentjes. Daarbij is het praktisch om een ondervloer te leggen. Zo kun je bij een egale bodem kiezen voor een zeil, aangezien er geen oneffenheden zijn. Heb je lichte afwijkingen, een vlonder of kleine tegels/klinkers? Dan zijn tegels een prima optie. Deze zorgen ervoor dat deze oneffenheden opgevangen worden.