Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Zwembaden

Als u extra wilt genieten in de tuin tijdens de warme dagen, is een zwembad onmisbaar. Er zijn snelle/tijdelijke oplossingen zoals de Bestway zwembaden, maar ook permanente oplossingen als bouwkundige of staalwand zwembaden. Zo bieden we voor elk budget en iedere tuin een optie. Daarbij bieden wij u ook alle aanverwanten om het water en het bad te onderhouden, filteren, verwarmen, etc.

Zwembaden

Bouwkundige zwembaden

Een bouwkundig zwembad is eenvoudig een inbouw zwembad. De bouwkundige zwembaden van Zwembad-Company worden gebouwd met de Polystyreen bouwblokken. Het voordeel van deze blokken is dat ze bij de opbouw ontzettend makkelijk te plaatsen zijn, en na oplevering ontzettend sterk zijn. Dit zorgt voor een zwembad met jarenlange garantie. Benieuwd naar het bouwen van een Bouwkundig zwembad? Op deze pagina vindt u alles over het bouwen met ons bouwsysteem!

Staalwand Zwembaden

De staalwand zwembaden geven u de mogelijkheid om een rond of ovaal zwembad te (laten) plaatsen. Ook zijn deze metalen zwembaden in de regel goedkoper. Ook kunt u er voor kiezen om de zwembaden in te graven, of boven de grond te laten staan. Zo heeft u voor een vriendelijke prijs een zwembad in uw tuin! Bekijk hier onze staalwand rond en staalwand ovaal zwembaden.

Opzet Zwembaden

Zoekt u iets snels, goedkoops en tijdelijks? Dan zijn de Bestway zwembaden wat u zoekt. Deze opzetzwembaden zijn binnen een korte tijd opgezet en klaar voor gebruik. De opzet zwembaden van Bestway bieden wij in een aantal formaten. Bekijk hier ons Bestway aanbod.

Waar kan ik het beste een zwembad plaatsen

Een zwembad (inbouw of opbouw) plaatst u bij voorkeur zoveel mogelijk in de zon. Zo profiteert u van de warmte. Ook probeert u bomen te vermijden, aangezien hier blad vanaf valt en in uw bad terecht komt. Gaat u voor een inbouw zwembad, zorg dan dat deze binnen 15 meter van de technische ruimte komt te liggen. Anders werken de filters en pompen niet naar behoren.

Wat heeft u verder nog nodig voor een zwembad?

Eenvoudig genomen, zijn er 4 basis benodigdheden, naast het zwembad natuurlijk. Zo heeft u altijd nodig:

Bij diepe zwembaden is een trap ook wel erg handig. Ook kunt u nog denken aan extra’s zoals jets, watervallen en andere toebehoren.