Logo Zwembad Company Venray

Zwembaden

Op zoek naar een zwembad dat past bij uw huis, weinig onderhoud vraagt en zo min mogelijk energie verbruikt? Zwembad Company in Venray is uw specialist in het bouwen van verschillende zwembaden.

Zwembaden

Wij leveren zwembaden die voldoen aan uw smaak en wensen, met daarbij optimale service, de beste materialen en jarenlange garantie. Het hebben van een zwembad in de tuin hoeft niet langer een droom te zijn.

Het kopen en bouwen van een zwembad blijft natuurlijk een vak apart. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden! Wilt u bijvoorbeeld een rond zwembad? Of liever een zwembad waarbij u zelf de vorm, afmetingen en kleur kunt bepalen? Wij geven u graag advies. 

Zo kunnen wij onder andere de onderstaande zwembaden realiseren:

  • Bouwkundige zwembaden
  • Ovale (Toscane) zwembanden
  • Ronde (Milano) zwembaden
  • Houten zwembaden
  • Monoblock zwembaden

Bij ons bent u verzekerd van optimale service, de beste materialen en jarenlange garantie! Wilt u het zwembad liever zelf bouwen? Ook dat is geen probleem! Wij geven u de best passende informatie en deskundige begeleiding wanneer u dit wenst. 

Wanneer u niet de ruimte heeft of geen vast zwembad wilt in uw tuin, hebben wij een ruim assortiment aan Bestway zwembaden. De zwembaden zijn niet alleen voordelig, maar zijn ook zeer gemakkelijk op te zetten en op te bergen.

Verder hebben wij ook verschillende accessoires voor in en rondom uw zwembad. Denk hierbij aan een zwembadpomp, zwembadverwarming en diverse onderhoudsproducten. 

Voor meer informatie over onze zwembaden kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!