Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Zwembad douches

De douche zorgt voor een totaalplaatje. Je kunt zo eenvoudig een buitendouche maken om je af te spoelen nadat je uit het zwemwater komt. Ook voorkom je met een douche dat mensen vuil meenemen het zwemwater in. Daardoor is het schoonhouden direct eenvoudiger.

1- van resultaten weergeven

Zwembad douches

Luxe en comfort met een buitendouche

Naast het zwembad, eenvoudig even afdouchen, wat wil je nog meer. Een buitendouche zorgt voor deze luxe en comfort. De douches die wij aanbieden zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij zijn ze vanzelfsprekend weersbestendig. 

Warm en koud

Na het zwemmen kun je kiezen tussen warm en koud water. Zo kun je kiezen voor ecologische oplossingen die het water verwarmen door de inzet van een zonnecel. Deze levert de benodigde energie om het water op te warmen. Natuurlijk kun je ook gewoon koud afdouchen.

Zwembad douche kopen?

Heb jij interesse in een zwembad douche? Dan zit je hier dus gebakken. De douches van Zwembad Company zijn allemaal geschikt om buiten te plaatsen en maken het eenvoudig om schoon in en uit het bad te gaan. Heb je nog vragen over de douches? Mail ons dan gerust even, dan helpen wij je graag verder.