Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Borstels

Een zwembadborstel is praktisch genoeg een bezem voor in het zwembad. Je veegt er eenvoudig de vloeren en wanden mee. Daarmee maak je het vuil los en verwijder je aanslag. Het vuil wordt weggepompt naar de filter installatie. Het overige vuil dien je nog wel even weg te scheppen met een schepnet. 

1- van resultaten weergeven

Borstels

Zwembadreiniging met borstels

Het schoon houden van je zwembad is erg belangrijk. Je voorkomt problemen en houdt alles netjes en schoon voor de gebruikers. Denk hierbij ook aan het wateronderhoud. Als de waarden van het water afwijken, is de kans groter op aanslag. Je kunt onze borstels gebruiken om de aanslag van vloeren en wanden te verwijderen. Daarmee houdt je een veilig en gezond zwembad.

Diverse soorten zwembadborstels

In ons assortiment van zwembadborstels vindt je een aantal verschillende types. Zo heb je de rechte borstels voor de grote oppervlakten, maar ook ronde borstels voor de hoeken. Verder bieden we nog een handschoen met borstel. Deze is ideaal voor spa's en moeilijk te bereiken hoekjes. 

Zwembad borstels kopen

Als je een borstel koopt, wordt deze geleverd zonder steel. Het is dan ook aan te raden er nog een telescopische steel bij te nemen zodat je niet nat hoeft te worden. Heb je nog vragen over onze borstels? Neem dan contact met ons op!