Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Spa / Sauna

Spa kopen

Wilt u een spa kopen voor thuis? Wij hebben een uitgebreid assortiment op onze website. Bij Zwembad-Company verkopen wij spa’s van het merk Wellis. Dit is de grootste spa-fabrikant in Europa. U kunt bij ons al terecht voor een spa vanaf € 3.500,-! Bekijk direct de diverse modellen op onze website of kom een kijkje nemen in onze showroom in Venray.

Spa / Sauna

Spa modellen

Op onze website is een uitgebreid assortiment spa modellen te bekijken. Wij verkopen spa’s voor 3, 5 of 6 personen in verschillende indelingen. Wilt u een model liever eerst in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom in Venray, hier demonstreren wij u graag de verschillende modellen. 

Onze spa’s zijn voorzien van een antibacteriële beschermingslaag in de acrylplaat van de spakuip. Dit beperkt de groei van bacteriën en is veilig en efficiënt. Om de duurzaamheid van onze spa’s te kunnen garanderen zijn deze voorzien van een goede gewichtsverdeling van zit- en ligplaatsen. Hierbij zijn diverse ondersteuningen opgenomen.

Het frame van onze spa’s is onverwoestbaar en vervaardigd uit een speciaal composiet van kunststof of hout. Dit zorgt voor een uitstekende stabiliteit en een lange levensduur van uw spa. Indringend vocht maakt hierdoor geen kans. Zo geniet u jarenlang van uw spa.

Spa met kleurentherapie

Het is bewezen dat kleuren een positieve invloed hebben op ons fysieke welzijn. Kleurentherapie (ook wel chromotherapie) gebruikt kleur en licht om de energiebalans van lichaam en geest te herstellen en eventuele klachten te verhelpen. Naast deze herstellende werking zorgen kleuren ook voor extra sfeer in uw spa.

Onze spa’s bieden kleurentherapie gebaseerd op vier verschillende kleuren: groen, geel blauw en rood. Iedere kleur heeft een andere werking. De intensiteit van de kleuren kan worden ingesteld. 

Wellis biedt een exclusieve kleurentherapie waterlijnverlichting aan die optioneel te bestellen is. Deze bevat afhankelijk van welke model u kiest tussen de 12 en 20 led lampjes.

Het merk Wellis

De warm-water-therapie in een Wellis spa geeft u rust, neemt stress weg en kan pijn verlichten. Het stimuleert uw lichaam en geeft u daarnaast een energiek gevoel. Het water zorgt voor een heerlijk massagevoel, stimuleert de huid en zorgt tevens voor ontspanning van de spieren. Wellis spa’s hebben een verjongende en heilzame werking door de hydrotherapie die wordt toegepast. 

Wellis levert haar bestellingen doorgaans binnen 12 uur in de gehele Benelux. Zo bent u ervan verzekerd dat wij altijd een actueel en uitgebreid aanbod op onze website hebben.

Spa kopen bij Zwembad-Company

Wilt u ook heerlijk kunnen geniet wanneer u thuiskomt? Een spa is de ideale oplossing! Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en kunnen de spa bij u thuis komen inbouwen.

Wij hebben een ruim aanbod spa’s van het merk Wellis op onze website. Deze zijn ruim en elegant waardoor u samen met vrienden of uw gezien tot rust kunt komen. Bij ons koopt u al een spa vanaf € 3.500,-! Voor vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen. Wij verzekeren u altijd van de beste kwaliteit!