Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

A kwaliteit

Budget

Geschikt voor zwembad van (l x b)

Geschikt voor zwembad van (⌀)

Geschikt voor zwembad van (l x b)

Geschikt voor zwembad van (⌀)

Kleur

Vorm

Waterdoorlaat

Winterafdekkingen

Aan het einde van de zomer, als de dagen kouder worden en de lust om te zwemmen verdwijnt, wordt het tijd om het zwembad klaar te maken voor de winter. Hierbij hoort ongetwijfeld een winterafdekking. Deze zorgt er voor dat het zwembad goed overwintert en dat het eenvoudiger op te starten is in de zomer.

1- van resultaten weergeven

Winterafdekkingen

Uw zwembad staat in de herfst en winter veel meer bloot aan negatieve weersinvloeden. Bladval, regen en kou. Daarom is het belangrijk om het zwembad te beschermen met een zwembadafdekking voor in de winter. Niet alleen voordelig maar ook erg duurzaam.

Lichtdichte winterafdekking

De winterafdekking is lichtdicht om algengroei geen kans te geven en beschermt ook de randtegels. Omdat ze het totale zwembad overspannen komt er ook geen rommel in het zwembad gedurende de winter. Zo heb je in het voorjaar een stuk minder onderhoud voordat je het zwembad weer gaat gebruiken.

Zwembadafdekking op maat

Alle soorten en maten zwembadafdekkingen voor in de winter die u nodig heeft, kunnen wij ook geheel op maat leveren. Het is namelijk wel zo prettig als de zwembadafdekking precies past! Mocht je er zelf niet uitkomen, wij adviseren je graag over de mogelijkheden zwembadafdekkingen voor in de winter.