Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Bouwkundige zwembaden

Als het gaat om maatwerk, een zwembad perfect voor de grootte van de tuin. Zelf de afmetingen, kleur, functionaliteiten en vormen bepalen. Dat is een bouwkundig zwembad. Een zwembad op maat, perfect bij de wensen en eisen van de gebruikers. Bekijk onze pakketten of laat een pakket samenstellen door ons team.

Bouwkundige zwembaden

Een bouwkundig zwembad gaat generaties lang mee en alles is mogelijk. Het is in bijna iedere maat te realiseren en de inbouw techniek van een bouwkundig zwembad is van de hoogste kwaliteit. De bouw kan ook volledig voor je gedaan worden. Zo heb je al het maatwerk, zonder het werk!

Bouwkundig zwembad bouwen

Met een bouwkundig zwembad stel je eenvoudig het zwembad naar eigen smaak en wensen samen. Je bepaalt zelf de vorm, afmetingen, kleur en functionaliteiten. Het opbouwen is voor de ervaren doe het zelver goed te doen. Hier onder vindt je een video met een uitleg over het bouwen van een zwembad.

Hoe bouw je het zwembad op

Extra opties

Daarnaast is het ook mogelijk om uw bouwkundig zwembad uit te breiden met een mooie rand- of terrasafwerking. Het geeft je zwembad net dat ene extraatje.

Zwembad Company geeft graag advies en helpt je graag met het realiseren van jouw bouwkundig zwembad. Wij verzekeren je van de beste kwaliteit en jarenlange garantie op het bouwkundig zwembad.