Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Afdekkingen

Het zwembad wil je graag in goede staat behouden. Zwembadafdekking lijken in het eerste zicht misschien niet nodig, maar het kan je heel wat onderhoud besparen! Zwembad Company heeft veel verschillende mogelijkheden voor het afdekken van uw zwembad. Je zwembad behoudt op deze manier de optimale uitstraling!

Staat de maat er niet bij? Geen probleem! Vul dan ons aanvraagformulier in en je ontvangt binnen enkele dagen een offerte van ons.

Ga naar aanvraagformulier

Afdekkingen

Zwembadafdekking

Zwembadafdekkingen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen uit de standaard opties:

Waarom het zwembad afdekken

Een zwembad afdekking heeft meerdere functies. Zo zorgt het er gedurende het jaar er voor dat er minder vuil in het zwemwater komt. Bladeren, takjes en insecten worden effectief buitengesloten. Dit zorgt voor minder schoonmaak. Daarbij zorgt een zwembadafdekking voor minder warmteverlies van het water. Dit bespaart op de kosten. Verder is een zwembadafdekking er op gericht om algen te voorkomen. In het donker vermenigvuldigen algen zich namelijk een stuk minder.

Winterafdekking

Wanneer je het zwembad niet gebruikt, is het aan te raden het zwembad af te dekken met een winterafdekking. Door het gebruik van een winterdek, is uw zwembad eenvoudiger weer op peil te krijgen bij het aanbreken van het nieuwe zwemseizoen.

Lamellen afdekking

Lamellen afdekking heeft een aantal plus punten. Voorop heeft het een premium look. Daarbei is het energiebesparend tot 70%. Verder voldoet het aan de veiligheidsnorm NF P90-308. Wil je helemaal voor een premium gevoel gaan? Dan kun je er ook nog voor kiezen het oprolsysteem in te laten bouwen.

Safety afdekking

Het zwembad kan een gevaar opleveren wanneer er kleine kinderen of dieren vrij rondlopen. Het is daarom ook sterk aan te raden om voor een safety afdekking te gaan in dit geval. De veiligheidsafdekking is sterk genoeg om een volwassen mens te dragen. Per ongeluk in het water vallen is dan ook verleden tijd. Daarbij functioneert de safety afdekking als 4-seizoenen afdekking!