Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Standaard zelfbouwpakket

Met het standaard zelfbouwpakket bouw je met de hoogwaardige styropor elementen zeer eenvoudig een compleet en kwalitatief hoogstaand zwembad, inclusief filterinstallatie en edelstalen trap. Alle sets zijn door ons met zeer veel zorg samengesteld en bevatten alle benodigde onderdelen voor een zwembad dat jij voor ogen hebt. Mocht je daarna nog verder willen uitbreiden, kijk dan ook eens naar onze warmtepompen en zwembadrobots.

1- van resultaten weergeven

Standaard zelfbouwpakket

Bouwkundige zwembaden

Een bouwkundig zwembad gaat generaties lang mee en alles is mogelijk. Het is in allerlei verschillende maten te realiseren en de inbouw techniek van een bouwkundig zwembad is van de hoogste kwaliteit.

Met een bouwkundig zwembad stelt u eenvoudig uw zwembad naar eigen smaak en wensen samen. U bepaalt zelf de vorm, afmetingen, kleur en functionaliteiten.

Hoe bouw je het zwembad op

Daarnaast is het ook mogelijk om uw bouwkundig zwembad uit te breiden met een mooie rand- of terrasafwerking. Het geeft uw zwembad net dat ene extraatje.

Zwembad Company geeft u graag advies en helpt u graag met het realiseren van uw bouwkundig zwembad. Wij verzekeren u van de beste kwaliteit en jarenlange garantie op uw bouwkundig zwembad.