Logo Zwembad Company Venray

Accessoires

Bij zwembaden horen accessoires. Denk eens aan ondervloeren of drijvende matten. Maar ook aan watervallen of douches. Alles om uw zwembad ervaring te verhogen vindt u hier. Benieuwd naar de accessoires? In het onderstaande overzicht vindt u alle zwembadaccessoires die wij u te bieden hebben.

Accessoires

Watervallen

Een waterval in uw zwembad zorgt toch voor meer zwemplezier en vitaliteit in het water. De Watervallen die wij aanbieden zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig RVS. Hierdoor is een lange levensduur gegarandeerd. Denkt u er over om een waterval te plaatsen? Zorg dan wel dat uw pomp hier krachtig genoeg voor is. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust even contact met ons op.

Buitendouches

De douche zorgt voor een totaalplaatje. U kunt zo eenvoudig een buitendouche maken om u af te spoelen nadat u uit het zwemwater komt. Ook voorkomt u met een douche dat mensen vuil meenemen het zwemwater in. Daardoor is het schoonhouden direct eenvoudiger.

Zwembadtrap

Een zwembad trap zorgt voor een veilige en eenvoudige in en uitstap van het zwembad. Voor ieder type zwembad bieden wij een optie. Of het nu gaat om een ingegraven bad of een bovengronds bad. Bekijk de mogelijkheden in ons aanbod.

Zwembadthermometers

U kunt natuurlijk het water testen op zijn temperatuur door er gewoon in te duiken. Ook kunt u er voor kiezen om een thermometer in het bad te plaatsen. Door de thermometer weet u of het water daadwerkelijk warm genoeg is en behoort gokken tot het verleden.