Logo Zwembad Company Venray

Chloorvrij

Gestabiliseerd

Gram per stuk

Inhoud

Merk

Chloor

Zwembad chloor(tabletten)

Iedereen wilt graag een schoon en helder zwembad waaraan weinig onderhoud gepleegd hoeft te worden. U wilt voor uzelf en anderen dat het veilig is om in uw inbouw zwembad te zwemmen. De juiste waterkwaliteit is daarom een erg belangrijke factor. Deze kan op peil gehouden worden met zwembad chloortabletten. Bij ons bestelt u ze al vanaf € 7,99 per kg!

Wij hebben alles in huis om te zorgen dat uw zwembadwater van goede kwaliteit is en blijft. Zo kunt genieten van uw zwembad zonder zorgen. Wij bieden de goedkoopste zwembad chemicaliën van Nederland aan!

1- van resultaten weergeven

Chloor

Zwembad chloortabletten van Zwembad-Company

Met chloortabletten of zout zorgt u ervoor dat het water vrij blijft van bacteriën en algen. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig een testsetje te gebruiken om de kwaliteit van het water te controleren. Stabiliseer ook de ph waarde van het water omdat een te hoge waarde voor kalkaanslag kan zorgen en een te lage waarde voor corrosief water.

Zwemwater desinfecteren met chloortabletten

Chloor zorgt ervoor dat het water gedesinfecteerd wordt. De chloorwaarde van het water hou je eenvoudig op peil door chloortabletten in uw zwembad te gebruiken. Chloortabletten zorgen voor een trage en constante afgifte. Ze zijn ideaal om in een skimmer, drijver of dispenser te gebruiken. Wij bieden in onze webshop al vanaf € 7,99 per kg chloortabletten voor uw zwembad aan! Deze zijn verkrijgbaar in 20 en 200 gram. 

Naast deze chloortabletten 20 en 200 gram bieden wij ook multi tabletten aan. Dit zijn alles-in-1 tabletten waardoor er bijna tot geen andere chemicaliën nodig zijn om het zwembadwater schoon en helder te houden. Deze bestelt u al vanaf € 7,99 in onze webshop! 

Shock

Daarnaast is er ook nog chloorshock verkrijgbaar. Dit is een poeder welke ideaal is om de chloorwaarde van uw zwembad snel op peil te brengen. Het poeder brengt direct chloor in het water en heeft hierdoor een zeer snelle werking. Bestel chloorshock bij Zwembad-Company al vanaf € 7,95!

Wat doen bij groen of troebel water?

Groen water ontstaat wanneer er te veel zonlicht en weinig chloor aanwezig is geweest. Algen hebben hierdoor uw zwembadwater vervuild en moeten gedood worden met een shockbehandeling. Vervolgens kunnen ze met een vlokmiddel opgeruimd worden. Om de groei van algen te voorkomen bieden wij diverse anti-alg producten aan. 

Wanneer u last heeft van troebel water betekend dit dat er een ophoping is ontstaan van minuscule verontreinigingen. Deze kunnen niet gefilterd worden waardoor het water troebel geworden is. Middels een vlokmiddel zorgt u ervoor dat deze deeltjes klonteren en naar de bodem zakken. Vervolgens kunnen ze eenvoudig worden opgezogen met een stofzuiger speciaal voor zwembaden.

Chloortabletten kopen

Op onze webshop kunt u terecht voor een ruim assortiment aan chloortabletten en chloorshock. Indien u vragen heeft, helpen wij u graag. U kunt hiervoor eenvoudig contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar en adviseren u over het gebruik van onze chloortabletten en chloorshock.