Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Ladders

Een zwembadtrap of zwembadladder zorgt er voor dat je veilig je zwembad in en uit kunt. We bieden voor praktisch elk type zwembad een oplossing. Kies een staande trap voor opzetzwembaden, een half hoge ladder voor een deels ingegraven zwembad of een zwembadtrap voor ingegraven baden. 

1- van resultaten weergeven

Ladders

Zwembadladders

Zoals je hebt kunnen zien, bieden we een uitgebreid assortiment aan zwembadladders aan. De ladders zijn onder te verdelen in drie verschillende soorten:

Volledig ingegraven zwembaden

Deze ladders zijn specifiek gericht op zwembaden die volledig ingegraven zijn. De worden aan de zijkant van het bad bevestigd. Enkel de handgrepen steken nog boven de badrand uit.

Half ingegraven zwembaden

Wanneer een zwembad deels is ingegraven, zoals een staalwand zwembad, dan is daar een specifieke ladder voor. Deze ladder is aan één kant lang en aan één kant korter. Zo staat de ladder aan beide zijden stevig op de grond.

Volledig bovengrondse zwembaden

Bij een bovengronds zwembad zoals uit ons Bestway assortiment past een volledige trap. Deze is aan beide zijden even lang en gaat volledig over de rand van het bad heen. Zo kun je altijd veilig in en uit stappen.