Logo Zwembad Company Venray

Techniek

Achter uw zwembad gaat een berg techniek schuil. Denk eens aan de pompen en het leidingwerk, of skimmers en afvoeren. Het is allemaal noodzakelijk voor uw bad. Mocht er iets stuk gaan of zoekt u nog een verbetering voor uw bad, dan vindt u dit bij zwembadtechniek.

Techniek

Zwembadonderdelen

Het zwembad bevat veel inbouw delen. Denk eens aan de skimmers, inspuiters of verlichting. Wanneer u een nieuw zwembad gaat bouwen of een onderdeel is toe aan vervanging, vindt u deze hier. Zo houdt u uw zwembad op orde. Heeft u een onderdeel nodig en staat het er niet tussen? Neem dan contact op, we helpen u graag verder.

Zwembad leidingen en PVC

Zoals u wel bekend is, bevat een zwembad buiten het zicht veel leidingen van PVC. In ons PVC aanbod vindt u alles om uw zwembadleidingen aan te leggen en te onderhouden. Denk hierbij aan pvc buizen en koppelingen, maar ook de lijm en flexibele slangen. Ook bieden we een aansluitschema zodat u weet hoe de pompen e.d. aangesloten dienen te worden.

Zwembad reparatie

Helaas wilt het soms zo zijn dat uw zwembad een lek heeft of dat er een leiding lekt. Om deze problemen op te lossen en bijvoorbeeld uw zwembadfolie te repareren, bieden wij reparatie sets en materialen. Zo zijn er folie reparatie sets om uw zwembadfolie te repareren. Ook vindt u een lekkage vuller welke scheurtjes en kleine gaatjes in pvc leidingen opvult. Alles om uw zwembadwaterpeil op orde te houden.

Manometers

De Manometer meet de druk in het leidingsysteem of zandfilter. Het is een onderdeel welke er voor zorgt dat u zicht heeft op een juiste druk, zodat het systeem naar behoren kan werken. Helaas zijn manometers gevoelig voor schade. De manometer is in de meeste gevallen eenvoudig te verwisselen. In ons aanbod vindt u een aantal Manometers voor uw zwembadsysteem.

Tegenstroom

Alleen maar rondjes zwemmen om in conditie te blijven is ook niet alles. Daarom kunt u bij ons een volledig tegenstroom systeem kopen. De tegenstroom installaties zorgen voor een stroming in het water. Niet alleen fijn om tegen in te zwemmen, maar ook leuk voor de zwemmers.