Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Techniek

Achter het zwembad gaat een berg techniek schuil. Denk eens aan de pompen en het leidingwerk, of skimmers en afvoeren. Het is allemaal noodzakelijk voor uw bad. Mocht er iets stuk gaan of zoek je nog een verbetering voor het bad, dan vind je dit bij zwembadtechniek.

Techniek

Zwembadonderdelen

Het zwembad bevat veel inbouw delen. Denk eens aan de skimmers, inspuiters of verlichting. Wanneer je een nieuw zwembad gaat bouwen of een onderdeel is toe aan vervanging, vind je deze hier. Zo houd je uw zwembad op orde. Heb je een onderdeel nodig en staat het er niet tussen? Neem dan contact op, we helpen je graag verder.

Zwembad leidingen en PVC

Zoals je wel bekend is, bevat een zwembad buiten het zicht veel leidingen van PVC. In ons PVC aanbod vind je alles om uw zwembadleidingen aan te leggen en te onderhouden. Denk hierbij aan pvc buizen en koppelingen, maar ook de lijm en flexibele slangen. Ook bieden we een aansluitschema zodat je weet hoe de pompen e.d. aangesloten dienen te worden.

Zwembad reparatie

Helaas wilt het soms zo zijn dat het zwembad een lek heeft of dat er een leiding lekt. Om deze problemen op te lossen en bijvoorbeeld het zwembadfolie te repareren, bieden wij reparatie sets en materialen. Zo zijn er folie reparatie sets om het zwembadfolie te repareren. Ook vind je een lekkage vuller welke scheurtjes en kleine gaatjes in pvc leidingen opvult. Alles om het zwembadwaterpeil op orde te houden.

Manometers

De Manometer meet de druk in het leidingsysteem of zandfilter. Het is een onderdeel welke er voor zorgt dat je zicht hebt op een juiste druk, zodat het systeem naar behoren kan werken. Helaas zijn manometers gevoelig voor schade. De manometer is in de meeste gevallen eenvoudig te verwisselen. In ons aanbod vind je een aantal Manometers voor het zwembadsysteem.

Tegenstroom

Alleen maar rondjes zwemmen om in conditie te blijven is ook niet alles. Daarom kun je bij ons een volledig tegenstroom systeem kopen. De tegenstroom installaties zorgen voor een stroming in het water. Niet alleen fijn om tegen in te zwemmen, maar ook leuk voor de zwemmers.