Logo Zwembad Company Venray

Zwembad zeil op maat

Zoekt u een afdekzeil voor uw zwembad op maat? Zwembad-Company helpt u graag. Wij bepalen graag samen met u welke afdekking u graag wenst en welke het beste bij uw zwembad past. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze op maat gemaakt wordt. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan afdekkingen voor uw inbouw of opbouw zwembad. Neem een kijkje op onze website voor het actuele aanbod.

Een afdekking voor een inbouw zwembad bestelt u al vanaf € 239,-. Een afdekking voor uw opbouwzwembad vindt u al vanaf € 7,95 op onze webshop!

Assortiment zwembadafdekkingen

Zwembad-Company levert alle afdekkingen voor uw zwembad die er mogelijk zijn. Met een goede afdekking kunt u besparen op onderhoudskosten, vergroot u de isolatie en verhoogt u de veiligheid. Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment. Wij hebben onder andere winter- en zomerafdekkingen, lamellenafdekkingen, veiligheidsafdekkingen of gehele overkappingen.

Winterafdekking

Wanneer u in de winter uw zwembad lichtdicht afdekt kan er geen algengroei plaatsvinden in het stilstaande water. Zo blijft het water schoon en kunt u eenvoudig na de winter weer genieten van uw zwembad. Onze winterafdekkingen zijn onder andere in de kleuren grijs, zwart, blauw en groen verkrijgbaar. Koop al een winterafdekking vanaf € 58,95!

Zomerafdekking

Wanneer u uw zwembad gaat verwarmen is een zwembadzeil voor de zomer noodzakelijk om de warmte te behouden. Overige voordelen van een zomerafdekking zijn: voorkomen van verdamping van het water, bescherming tegen vuil en het verminderen van het gebruik van chemische producten. U heeft de keuze uit noppenfolies welke in de kleuren zwart, blauw/zilver en blauw/goud verkrijgbaar zijn. Of u kiest voor een foam afdekking. Dit is een luxere variant die luchtdicht is. Daarnaast heeft een foam afdekking een langere levensduur dan noppenfolie.

Op onze webshop vindt u het gehele aanbod zomerafdekking die te bestellen zijn. U heeft er al een voor € 239,-!

Lamellenafdekking

Een lamellenafdekking heeft diverse voordelen. Denk onder andere aan de veiligheidsnorm NF P90-308 en het besparen van energie. Daarnaast zijn lamellen zeer gebruiksvriendelijk. Met slechts één druk op de knop zorgt u ervoor dat deze afdekking open of dicht gaat. Bij ons heeft u een ruime keuze aan verschillende systemen. Kies bijvoorbeeld uit polycarbonaat lamellen, pvc-lamellen, een ingebouwde lamellenafdekking of een lamellenafdekking met een opbouwafwerking.

Voor een inventarisatie van de kosten van een lamellenafdekking raden wij u aan om contact met ons op te nemen.

Veiligheidsafdekking

Een normale afdekking beschermt het zwembad en het water. Met een veiligheidsafdekking zorgt u ervoor dat het veilig is voor kinderen en huisdieren om vrij rond te lopen in de tuin. Onze veiligheidsafdekking zijn zo sterk dat ze een volwassen persoon kunnen dragen zodat er niemand in het water kan vallen. Daarnaast kan deze afdekking gedurende het hele jaar gebruikt worden, waardoor u geen aparte winter- of zomerafdekking nodig heeft. Een veiligheidsafdekking bestelt u vanaf € 299,- eenvoudig op onze webshop.

Zwembad afdekzeil op maat kopen bij Zwembad-Company

Bestel je zwembad zeil op maat in onze webshop. Diverse zwembadzeilen zijn eenvoudig online te bestellen. Voor sommige zwembadafdekkingen kunt u het beste met ons contact opnemen om samen de beste mogelijkheid voor u te bekijken. Wij luisteren graag naar uw wensen en geven daarbij passend advies.

  • Breed assortiment
  • Persoonlijk en betrouwbaar
  • Fysieke showroom/winkel
  • Lage verzendkosten €6,95
  • Scherpste prijzen

Meer weten?

Neem contact op