Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Starline Roldeck POLYCARBONAAT pc60 lamellen transparant blauw solar per m2

€ 139,95

Een ROLDECK zwembadafdekking met Polycarbonaat zwembadlamellen bevatten een ingebouwde UV-Blocker en is daardoor nog beter bestand tegen extreme temperaturen, hagel en storm. Deze lamel heeft een breedte van 60 mm en een dikte van 14 mm. De zwembadlamellen waaruit de zwembadafdekking bestaat zijn zeer slagvast. Een zwembadafdekking met Polycarbonaat zwembadlamellen is er een van zeer hoge kwaliteit waar je jaren mee vooruit kan. Verkrijgbaar in 3 varianten. 

  • Complete set lamellen afdekking kopen? Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact op. 
  • Vind hier extra informatie over inbouw, opbouw en type lamellen

Opties
Levertijd: 4 weken
 • Op werkdagen binnen 48 uur in huis
 • Vanaf € 100 gratis verzending
 • Deskundig advies van onze experts
 • Bezoek ons in onze showroom

Beschrijving

Lamellen met een breedte van 60 mm

Deze lamel heeft een breedte van 60 mm en een dikte van 14 mm. Eveneens is deze lamel op de traditionele manier in- en uit elkaar te klikken. Deze aluminium look is goed te combineren met alle kleuren zwembaden en geeft een prachtige uitstraling. Door een speciaal productieproces wordt aluminium look coating aan de binnenzijde van de Solar lamel aangebracht waardoor dit geen invloed heeft op de Solarwerking. Een bijkomend voordeel van de alu-look is dat condensvorming in de lamel nauwelijks waarneembaar is.

Kenmerken van PVC lamellen

 • Energiebesparend
 • Hoge isolerende werking
 • Verkrijgbaar in zes varianten

Transparante lamellen & ondoorzichtige lamellen 

Transparante (blauwe) lamellen vormen 's avonds, in combinatie met onderwaterverlichting, een sfeervol geheel. De transparant blauw solar-uitvoering geeft de warmte, opgenomen door de zon, af aan het zwembadwater. Bij de eerste zonnestralen wordt zodoende het zwemwater al opgewarmd. Hierdoor heeft men in de zomermaanden vrijwel geen bijverwarming meer nodig. 

Inbouw afdekkingen

De meest esthetische afwerking van een ROLDECK zwembadafdekking is door het in te bouwen onder het terras achter het zwembad. De zwembadafdekking is dan volledig aan het zicht onttrokken als deze geopend is én de ruimte rondom jouw zwembad blijft vrij van obstakels.

Opbouw afdekkingen

Ideaal indien de ruimte rond uw zwembad beperkt is. Roldeck heeft verschillende geautomatiseerde opbouwsystemen. Verkiest u een duurzamere oplossing? Dan raden wij de Roldeck EasyCover Solar aan die volledig op zonne-energie werkt.

Verschil Polycarbonaat lamellen en PVC lamellen 

PVC lamellen zijn zeer kwalitatieve afdekkingen voor het zwembad, echter missen ze een aantal extra eigenschappen die polycarbonaat wel bevatten. Een zwembadafdekking met Polycarbonaat zwembadlamellen bevatten een ingebouwde UV-Blocker en is daardoor nog beter bestand tegen extreme temperaturen, hagel en storm. De zwembadlamellen waaruit de zwembadafdekking bestaat zijn zeer slagvast. Een zwembadafdekking met Polycarbonaat zwembadlamellen is er een van zeer hoge kwaliteit waar je jaren mee vooruit kan.

Kosten van PC 60 lamellen zwembadafdekking

De kosten per lamellen zwembadafdekking verschillen omdat er verschillende keuzes gemaakt dienen te worden. Iedere lamellen afdekking wordt custom-made ontwikkelt voor jou als afnemer.

Voorbeeld berekening van een standaard lamellen afdekking opbouw

Afmeting (breedte x lengte) Easy Cover Basic  solar systeem Meerprijs aluminium look
3 x 6m € 5950

€ 250

€ 230
4 x 8m  € 8300 € 250 € 400

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 

 • PC crystal clear / transparant
 • RVS as
 • Inclusief steunen / lagers
 • Inclusief contactdoos
 • Inclusief besturing (optioneel met afstandsbediening) 

Extra mogelijkheden

 • Het is mogelijk om een afdekking te maken die tevens de trap afdekt 
 • Aluminium kap is mogelijk 
 • Ingebouwde rolafdekking is mogelijk 

Voor een offerte op maatVul het formulier in en we nemen contact op. 

Online bestellen van PC60 polycarbonaat lamellen voor het zwembad

De PC60 polycarbonaat lamellen zwembadafdekking van Roldeck is direct online te bestellen. Indien gewenst kan het product eerst in de showroom te Venray bekeken worden. Bij vragen of advies neem gerust contact op met Zwembad Company.

Specificaties

Merk Starline
Serie Roldeck
Product Zwembadafdekking
Anti-Alg Nee
Materiaal Polycarbonaat
Verwarmend (solar) Ja
Lamel Breedte 60mm
Kleur Blauw
Transparant? Ja

Video