Logo Zwembad Company Venray

Zwembad kopen

Een zwembad kopen doe je niet zomaar. Het is belangrijk je hier goed over te laten informeren, zodat wij u kunnen helpen waar nodig en u weet waar u mee bezig bent. Zwembad Company in Venray is bij uitstek dé specialist in zwembaden en de aanleg hiervan. Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes bij de aankoop van uw zwembad.

Keuze

De aankoop van een zwembad biedt comfort en ontspanning. Een zwembad moet passen bij uw huis en uw tuin, zodat u er optimaal van kunt genieten. Daarom is belangrijk dat u zich goed oriënteert en u laat informeren over de mogelijkheden tijdens de aankoop van uw zwembad. De keuze bij Zwembad Company is groot. U kunt zelf de afmeting, vorm en functionaliteiten en kleur bepalen. Met een bouwkundig zwembad stelt u eenvoudig uw bad naar eigen smaak en wensen samen. Fijne bijkomstigheid als uw zwembad weinig vraagt en zo min mogelijk energie verbruikt. Zwembad Company levert een groot assortiment aan zwembaden die voldoen aan uw wensen.

Aanleg

Wilt u een zwembad kopen en het zelf aanleggen? Dan kunnen wij u indien gewenst tijdens de aanleg deskundige begeleiding bieden. Mocht iemand liever gebruik maken van onze deskundigheid dan nemen wij de bouw graag van begin tot einde over. Wij leveren optimale service, de beste materialen en jarenlange garantie.

Webshop

Naast verkoop van zwembaden, spa’s en sauna’s kunt u bij ons ook terecht voor alle bijhorende accessoires zoals zwembadverwarming, zwembadpomp en onderhoudsproducten. Deze zijn tevens te vinden in onze webshop.Voor meer advies bij het kopen van een zwembad,sauna of spa kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

  • Breed assortiment
  • Persoonlijk en betrouwbaar
  • Fysieke showroom/winkel
  • Lage verzendkosten €6,95
  • Scherpste prijzen

Meer weten?

Neem contact op