Logo Zwembad Company Venray

Zwembad bouwen

Droomt u al jaren van een zwembad in de tuin? Misschien wordt het dan tijd om toch zelf een zwembad te bouwen. Zwembad Company is al meer dan 20 jaar dé specialist in het bouwen van diverse zwembaden. Het hebben van een eigen zwembad hoeft niet langer een droom te zijn.

Zwembad aanleggen

Bij het bouwen van een zwembad komt natuurlijk een hoop kijken. Wij luisteren graag naar uw wensen en bespreken samen te mogelijkheden. Wilt u een ovaal of rond zwembad? Of wilt u liever zelf de vorm en afmetingen bepalen? Wij geven u graag advies. Zo kunnen wij of uzelf het zwembad geheel naar wens uitbreiden. U kunt er daarnaast voor kiezen om het zwembad gedeeltelijk boven de grond of gelijk met de grond te plaatsen. Zo biedt een verhoogd zwembad meer veiligheid voor kleinere kinderen.

Toepassingen

Met de bouw van het zwembad heeft u ook vele mogelijkheden in diverse toepassingen. Zo kunt u boven uw zwembad een zwembadoverkapping plaatsen. Het bespaart onder andere in kosten en heeft u weinig tot geen last van vuil en blad in uw zwembad! Ook bij andere toepassingen zoals een zwembadpomp geven wij u graag advies voor wat het beste bij uw zwembad past. 

Contact

Een zwembad bouwen hoeft niet langer meer een droom voor u te zijn. Neem gerust contact met ons op. Wij luisteren naar uw wensen. Wat u ook kiest, of u het zwembad nu zelf wilt bouwen of het wil laten bouwen Wij voeren alles met zorg uit en verzekeren u van de beste kwaliteit en jarenlange garantie. 

  • Breed assortiment
  • Persoonlijk en betrouwbaar
  • Fysieke showroom/winkel
  • Lage verzendkosten €6,95
  • Scherpste prijzen

Meer weten?

Neem contact op