Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray
- 50%

Zwembad anti alg 10 liter

€ 139,90 € 69,95

Anti alg is geschikt voor zwembaden, jacuzzi's en hottubs. Met behulp van anti alg hou je de algen uit je zwembad. Anti alg dood de algen in het zwembad waardoor je geen groen water krijgt. Anti Alg is geschikt om het zwembad helder te houden echter wanneer het zwembad al groen is, doe dan eerst een chloorshock met granulaat

In voorraad
  • Op werkdagen binnen 48 uur in huis
  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Deskundig advies van onze experts
  • Bezoek ons in onze showroom

Beschrijving

Anti Alg voor in het zwembad

Anti-alg is een product ter voorkoming van algengroei. Het product houdt je zwembad vrij van kalkaanslag en bruine en groene aanslag. Het product kan in kleine doseringen worden toegevoegd aan het zwembad. Afhankelijk van de grootte van het zwembad kan een dosering worden aangebracht. Het is in zwembaden veel voorkomend om last te krijgen van algen. Naast het zwembad kan tevens de anti alg worden toegevoegd aan bijvoorbeeld de spa en jacuzzi. De anti alg zorgt naast een schoon zwembad ook voor een veilig en helder zwembad. 

Hoe ontstaat algengroei?

Een buitenzwembad, zowel binnen als buiten heeft last van algen. Deze ontstaan doordat er micro organismen voorkomen in het zwembad die gaan werken gedurende het jaar. Vooral in de zomer hebben deze micro organismen de kan om zich te settelen in het zwembad. Wanneer dit gebeurt zullen de bacteriën zich gaan vermenigvuldigen. Door het vermenigvuldigen van de bacteriën zullen er bruine en groene plekken ontstaan. Een ander groot nadeel is dat algen zorgen voor gladheid op de plek waar het zich gaat nestelen.

Wat moet je doen tegen algen

Als oplossing tegen algen moet je je zwembad bijhouden met anti-alg. Zorg ervoor dat je met regelmaat (zoals aangegeven op de verpakking) anti alg toegevoegd aan je zwembad. Op deze manier hou je zwembad schoon. Doordat het product vloeibaar is kun je het goed verdelen over je zwembad, spa of jacuzzi. *Dit product kan niet gebruikt worden voor water waar vissen in zitten. 

Specificaties

Product Anti Alg
Inhoud 2 x 5 liter
Werking Voorkomt algengroei

Dit bekeken anderen