Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Slangen

Op zoek naar een stofzuigerslang of zwembadslang? Dan zit je hier gebakken. De slang is een verlengstuk van je filterinstallatie of een koppeling met de zwembadstofzuiger. De zwembadslang voert het vuil af via de pompinstallatie om dan gefilterd te worden in je zandfilter. De slangen kunnen we voor je op maat maken, maar we leveren ook een aantal standaard lengtes. 

1- van resultaten weergeven

Slangen

Hoogwaardige slang op maat

in ons assortiment bieden we 2 slangen aan die wij voor jou op maat maken. Deze hebben een doorsnee van 32mm of 38mm. De slangen zijn per 1,5 meter te bestellen en zorgen er voor dat je precies ontvangt wat je nodig hebt. Heb je een afwijkende maat of vragen over de slangen? Neem dan contact met ons op.

Op maat gemaakte flexibele zwembadslang 

De zwembadslang is multifunctioneel inzetbaar. De flexibele slang is perfect geschikt om de filter van het zwembad te koppelen aan het zwembad. Daarnaast kun je deze zwembadslang gebruiken om de stofzuiger te koppelen aan de filter. 

Waarvoor gebruik je de zwembadslang

De zwembadslang is een handig hulpmiddel bij het schoonmaken van het zwembad. Wanneer je werkt met een stofzuiger dan kun je deze koppelen aan de skimmer, pomp of stofzuigeraansluiting met hulp van een zwembadwaterslang. De drijvende slang is geschikt voor verschillende systemen en kan worden aangesloten op onderstaande. 

Aansluiten op 

  • zwembadpompen
  • zandfiltersystemen
  • patroonfiltersystemen,
  • zonne-energiesystemen
  • stofzuigers om het zwembad te onderhouden.