Logo Zwembad Company Venray

Sauna's

Uw eigen wellness, gewoon thuis.

Laat u verrassen door de luxe van een Health-Wave infrarood sauna en geniet thuis van uw eigen wellness.De Health-wave infrarood sauna’s zijn door ons zelf ontwikkeld en gerealiseerd, waarbij kwaliteit en degelijkheid op de eerste plaats staat.Deze sauna's zijn gefabriceerd uit hoogwaardige, duurzame grondstoffen en onderdelen met als resultaat 30 jaar garantie op de Incoloy-M stralers (lange golf).Naast de infrarood sauna’s met lange golf stralers kunt u bij ons ook terecht voor de Health-Wave infrarood sauna's met full spectrum stralers. Hierdoor profiteert u van een dieptewerking van max. 4 á 5 mm waardoor u op een therapeutische basis geniet van uw infrarood sauna.Standaard worden onze Health-Wave infrarood sauna's zeer luxe geleverd.Zo zijn ze o.a uitgevoerd met kleurentherapie, een leeslampje, radio/CD/USB speler met 2 speakers, ergonomische bank en rugleunig.

Natuurlijk maken wij alleen gebruik van Canadees Red Cedar hout zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde. Zo geniet u niet alleen van een lekkere geur maar profiteert u ook van duurzaamheid. 

Het gebruik van een infrarood sauna is niet alleen rustgevend maar ook heilzaam bij diverse medische klachten. Voor meer informatie betreffende onze Health-Wave infrarood sauna’s kunt u contact met ons opnemen via ons contact formulier.

  • Breed assortiment
  • Persoonlijk en betrouwbaar
  • Fysieke showroom/winkel
  • Lage verzendkosten €6,95
  • Scherpste prijzen

Meer weten?

Neem contact op

Niets is fijner dan heerlijk ontspannen in een sauna. Het neemt de stress en zorgen weg en daarnaast is het ook nog eens goed voor het lichaam. Zwembad Company biedt een ruim aanbod aan diverse soorten infrarood sauna's. Wij verzekeren u van de beste kwaliteit infrarood sauna's en de aanschaf is zeer betaalbaar. Iedereen kan thuis zo beschikken over een eigen wellness.

Genieten van de beste kwaliteit

Zo neemt de sauna niet alleen de stress en zorgen weg, maar heeft het nog een hoop andere voordelen. Onze infrarood sauna's laten uw lichaam optimaal genieten van de straling. Zo versterkt het uw lichaam wanneer u een verkoudheid of griep voelt opkomen. De infrarood straling kan daarnaast pijn verlichten of het genezingsproces versnellen!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze sauna's? Neem gerust contact met ons op. Wij luisteren en geven u graag advies bij het kopen van een sauna.