Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Plunge pool

De nieuwste rage in zwembadland: Plunge Pools

Misschien heb je het al voorbij zien komen: de Plunge Pools. Het is nog een "nieuw" product. Dit betekent eigenlijk dat het nog onbekend is binnen Nederland, de Plunge Pool wint terrein in populariteit. 

Wat is een Plunge Pool?

Heel simpel en kort door de bocht: een Plunge Pool is een normaal inbouwzwembad, maar dan kleiner. Zo kun je bij een normaal inbouw zwembad uitgaan van een lengte van minimaal 6 meter. Bij een Plunge Pool denk je eerder aan lengtes van 3 á 4 meter. Het grote voordeel van een Plungepool, is dat het weinig ruimte nodig heeft, en daarmee ruimte in de tuin bespaart.

Waarom een Plunge Pool?

We gaven het al aan, een Plunge Pool is kleiner dan een regulier zwembad. Je bespaart er dus aardig wat ruimte mee. Het is dan ook uitermate geschikt om heerlijk in te relaxen. Lekker met een aantal vrienden genieten van het water. Wat je dan niet kan is uitgebreid baantjes trekken. Leg er ook niet teveel luchtbedden op, anders zie je het bad niet meer.

Zelf een Plunge pool bouwen?

Wij zijn er van overtuigd dat je met een beetje handigheid zelf een zwembad kunt bouwen. Dus ook een Plunge Pool! In een notendop heb je het volgende nodig:

Verder heb je nog randapparatuur en leidingwerk nodig.

Bekijk onze zelfbouwpakketten voor Plunge Pools

Bij Zwembad Company bieden we verschillende Plunge Pools aan om zelf te bouwen. Bespaar geld door zelf aan de slag te gaan met je Plunge Pool. Samen met onze hulp kun je jouw zwembad maken. Het mooie van een Plunge Pool is dat het in iedere tuin past. Bekijk ons aanbod hieronder.

Heb je nog hulp nodig bij het samenstellen van je Plunge Pool? Wij stellen graag een offerte op die aansluit bij jouw wensen. Neem hiervoor contact met ons op via mail of ons contactformulier.

  • Breed assortiment
  • Persoonlijk en betrouwbaar
  • Fysieke showroom/winkel
  • Lage verzendkosten €6,95
  • Scherpste prijzen

Meer weten?

Neem contact op