Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Bouwkundige zwembaden

Wilt u een binnen-of buitenzwembad waarbij u zelf de vorm, afmetingen, functionaliteiten en kleur kunt bepalen? Kortom, zoekt u een zwembad op maat? Dan adviseren wij een bouwkundig zwembad.

Waarom een bouwkundig zwembad?

Met een bouwkundig zwembad stelt u eenvoudig uw bad naar eigen smaak en wensen samen. U bepaalt zelf de vorm, afmetingen, trapuitvoering, kleur van tegels of folie. U kunt het zwembad zelf metselen of opbouwen uit styropoor systeemelementen.

Wat u ook kiest, bij Zwembad Company bent u verzekerd van de beste kwaliteit materialen en jarenlange garantie op bouwkundige zwembaden.

De voordelen van een bouwkundig zwembad

Een bouwkundig zwembad gaat generaties lang mee en alles is mogelijk. De foliebekleding is eenvoudig te vernieuwen, het heeft een hoge isolatiewaarde, het is in alle maten uit te voeren en de inbouwtechniek is van de hoogste kwaliteit.

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij voeren het voor u uit of ondersteunen u bij de bouw van uw bouwkundig zwembad.

Wat kost een bouwkundig zwembad?

De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van uw wensen. U kunt het zo goedkoop of duur maken als u zelf wilt. U bent helemaal vrij in het bouwen van uw zwembad. We kunnen de bak metselen, met beton storten of met hardschuimblokken opbouwen.

U kunt het zwembad naar wens uitbreiden. Een mooie rand- of terrasafwerking, energiezuinige zwembadpomp, zomer afdekking en nog veel meer. Zwembad Company geeft u graag advies en voert alles moeiteloos uit om uw droom zwembad te creëren.

  • Breed assortiment
  • Persoonlijk en betrouwbaar
  • Fysieke showroom/winkel
  • Lage verzendkosten €6,95
  • Scherpste prijzen

Meer weten?

Neem contact op

bouwkundige zwembaden