Logo Zwembad Company Venray

Wat kost een zwembad in de tuin?

De kosten van een zwembad in de tuin hangt van diverse factoren af. Zo zijn kleur, afmetingen, vorm en functionaliteiten enkele zaken die bepalen wat de prijs van een inbouw zwembad is. Ook de accessoires die u graag erbij wilt bestellen bepalen de gehele prijs van een inbouw zwembad. U moet onder andere denken aan een filterpomp om het water te zuiveren, een eventuele warmtepomp om ook in de winter van uw inbouw zwembad te kunnen genieten of een zwembadafdekking.

Daarnaast maakt ook de montage door ons of de zelfbouw van een zwembad het verschil in prijs. U kunt bij ons al terecht voor een zwembad in de tuin vanaf € 349,95!

Kosten verschillende zwembaden

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan zwembaden op onze website toegelicht. U heeft de keuze uit een bouwkundig zwembad dat u geheel naar eigen wens kunt vormgeven. Op deze manier heeft u een zwembad op maat. Bij ons koopt u al een bouwkundig zwembad vanaf € 2.999,-. Daarnaast heeft u de keuze uit ovale en ronde zwembaden die al vanaf € 349,95 verkrijgbaar zijn. Ten slotte bestaat er nog de keuze uit een houten of monoblock zwembad.

Wij raden u aan om contact met ons op te nemen voor al onze zwembaden en prijzen. Door de ruime keuze aan zwembaden is er voor iedereen een zwembad te vinden dat voldoet aan de eigen wensen en eisen.

Naast ingebouwde zwembaden voor in de tuin bieden wij ook zwembaden aan van het merk Bestway. Deze kunt u eenvoudig zelf opzetten en afbreken. Bestway zwembaden koopt u in onze webshop al vanaf € 37,50.

Advies over kosten zwembad in de tuin van Zwembad-Company

Heeft u een leuk inbouw zwembad op onze website of in onze showroom gezien en wilt u graag weten wat dit u gaat kosten? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u van een actuele prijsopgave te voorzien. Daarnaast adviseren zij u graag over de diverse mogelijkheden.

  • Breed assortiment
  • Persoonlijk en betrouwbaar
  • Fysieke showroom/winkel
  • Lage verzendkosten €6,95
  • Scherpste prijzen

Meer weten?

Neem contact op