Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Zwembad folie reiniging

Alles in het zwembad heeft onderhoud nodig. Zo ook de liner (zwembadfolie). Er zet zich namelijk vuil af bij de waterrand en onder het wateroppervlak. Dit zorgt er voor dat je liner vuil wordt en dat het er minder hygiënisch uit ziet. Met de folie reinigingsproducten van Zwembad Company zorg je dat ook je folie er top uit blijft zien!

1- van resultaten weergeven

Zwembad folie reiniging

Waarvoor gebruik je folie reinigers

Er is altijd een kans dat er vuil in je zwembadwater terecht komt. Dit vuil kan zich hechten aan je zwembadliner en daarmee de liner vies maken. Dit wil je natuurlijk voorkomen en oplossen. Daarvoor gebruik je liner reiniger. Deze reinigers zorgen er voor dat je het zwembad optimaal schoon houdt. Zo heeft vuil geen kans meer op jouw zwembadfolie.

Meer dan alleen chemicaliën

In ons aanbod vind je een aantal soorten producten. Zo hebben we reinigingsgels die het eenvoudiger maken om het vuil te verwijderen. Daarnaast bieden we ook borstels en sponzen aan om het verwijderen te assisteren. Met deze combinatie van producten zorg je er voor dat je zwembadliner schoon blijft.

Folie reiniger online kopen

Je bestelt je folie reinigingsproducten makkelijk en snel bij Zwembad Company. Zo zorg je er zelf voor dat jouw folie in topconditie blijft en dat je zwembad blijft stralen. Heb je nog vragen over de reinigingsproducten? Neem dan eens contact met ons op voor meer informatie!