Logo Zwembad Company Venray

Rond zwembad

Zwembad Company levert al meer dan 20 jaar een breed assortiment aan zwembaden. De zwembaden zijn beschikbaar in diverse afmetingen, vormen en materialen. Mensen willen comfort, ontspanning en amusement, dus dienen goed na te denken over de zwembadkeuze. U wilt een zwembad dat past bij uw huis, weinig onderhoud heeft en zo min mogelijk energie verbruikt. Kom kijken naar het royale aanbod en wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. 

Inbouwen zwembaden

Bij het bouwen van een rond zwembad kijkt u eerst naar de mogelijkheden waaronder de vorm.

Zwembad Company levert een breed assortiment aan zwembaden. Een rond zwembad kan zowel gedeeltelijk boven de grond als gelijk aan de grond geplaatst worden, waarbij bovengronds meer veiligheid biedt voor kleine kinderen. Het zwembad wordt in opdracht vakkundig en op de juiste wijze door de monteurs van Zwembad Company geplaatst.

> Ronde (Milano) zwembaden

Comfort en gemak

U kunt uw tuin met een rond zwembad verfraaien door er een zwembadoverkapping boven te plaatsen. Door het plaatsen van een zwembadoverkapping heeft u vele voordelen. Zo bespaart u o.a. stookkosten en u heeft minder last van vuil en blad.

Een rond zwembad is daarnaast ideaal voor de doe het zelver. U wordt door ons voorzien van goede informatie en begeleiding tijdens het bouwen van het zwembad. Voor extra comfort en gemak kunt u ook kiezen voor de aanschaf van een sauna of spa.

Bij Zwembad Company kunt u daarnaast ook terecht voor verschillende zwembadpompen of zwembadfolie.

Voor meer informatie, vragen of over de aanschaf van een rond zwembad, neem vrijblijvend contact op met ons. Wij denken graag mee en luisteren graag naar uw wensen.

  • Breed assortiment
  • Persoonlijk en betrouwbaar
  • Fysieke showroom/winkel
  • Lage verzendkosten €6,95
  • Scherpste prijzen

Meer weten?

Neem contact op