Logo Zwembad Company Venray

Ovaal zwembad

Zwembad Company is al meer dan 20 jaar leverancier van een breed assortiment aan zwembaden. De zwembaden zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, vormen en materialen. Zo heeft u met een ovaal zwembad een droom in eigen tuin.

Een ovaal bad noemt men ook wel Toscane zwembad. U kunt uw tuin met ovaal zwembad verfraaien door er een zwembadoverkapping bij te plaatsen. Zwembad Company levert prachtige ovale zwembaden. Een zwembad kan zowel gedeeltelijk boven de grond als gelijk aan de grond geplaatst worden, waarbij bovengronds meer veiligheid biedt voor kleine kinderen. Tevens hoeft u niet te graven in uw tuin.

Bij Zwembad Company kunt u ook terecht voor verschillende zwembadpompen, zwembadoverkapping, sauna of spa.

> Ovale (Toscane) zwembaden

Zelf een ovaal zwembad bouwen

Een ovaal zwembad is ideaal voor de doe- het-zelver. U wordt door ons voorzien van van goede informatie en wij begeleiden u tijdens het bouwen van het bad.

Mocht u ervoor kiezen om het ovale zwembad door ons te willen laten bouwen dan is dat natuurlijk ook geen probleem en voorzien u graag van een passende offerte.

Het hele jaar door zwemmen

Een warmtepomp voor uw zwembad geeft u de mogelijkheid het water op te warmen wanneer de zon niet genoeg aanwezig is geweest. Dat betekent dat u en de kinderen al vroeg in het voorjaar heerlijk kunnen zwemmen. Met een zwembadpomp én zwembadoverkapping heeft u het voordeel dat het isolerend werkt. Ook het bladvuil komt niet in het zwembad waardoor u minder onderhoud heeft aan uw zwembad.

Voor meer informatie of vragen over de aanschaf van een ovale zwembad. Voor meer informatie of vragen over de aanschaf van een ovale zwembad. Neem gerust contact op met ons. Wij luisteren graag naar uw smaak en wensen. 

  • Breed assortiment
  • Persoonlijk en betrouwbaar
  • Fysieke showroom/winkel
  • Lage verzendkosten €6,95
  • Scherpste prijzen

Meer weten?

Neem contact op