Logo Zwembad Company Venray

Klein inbouw zwembad

Bent u op zoek naar een klein inbouw zwembad? Wij helpen u graag verder. Bij ons kunt u terecht voor een klein inbouw zwembad maar ook voor grote inbouw zwembaden. U wilt natuurlijk een zwembad dat bij uw huis past en weinig onderhoud vraagt. Zwembad-Company levert diverse zwembaden die voldoen aan uw wensen. Daarbij krijgt u van ons optimale service, de beste materialen en jarenlange garantie. Bekijk ons assortiment zwembaden. Heeft u een zwembad gezien maar wilt u deze liever eerst in het echt bekijken? Dat kan! Kom langs in onze fysieke showroom in Venray.

Bestel bij ons al een klein inbouw zwembad vanaf €349,95!

Assortiment inbouw zwembaden

Bij Zwembad-Company vindt u een uitgebreid assortiment zwembaden. Wij hebben inbouw zwembaden in verschillende vormen. Denk onder andere aan rond en ovaal. Daarnaast beschikken wij ook over houten en keramische zwembaden. Als laatste bieden wij ook bouwkundige zwembaden aan.

Met een bouwkundig zwembad stelt u zelf uw zwembad samen naar eigen smaak en wensen. U bepaalt de vorm, afmetingen, kleur en functionaliteiten. Zoekt u een zwembad op maat? Dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden omtrent een bouwkundig zwembad.

Daarnaast bieden wij ook zwembaden aan van het merk Bestway. Dit zijn geen inbouw zwembaden maar zwembaden die u zelf gemakkelijk kunt opzetten en weer af kunt breken. Ze zijn voordelig en duurzaam en voorzien in hetzelfde plezier als een ingebouwd zwembad.

Inbouw zwembad prijzen

De prijzen van een inbouw zwembad zijn zeer verschillend. Dit hangt van diverse factoren af. Denk aan accessoires als een filter- of warmtepomp en de montage of de zelfbouw van het zwembad. U kunt bij ons al terecht voor een rond of ovaal inbouw zwembad vanaf € 349,95. Daarnaast bieden wij bouwkundige zwembaden aan vanaf een prijs van € 2.999,-!

Voor een actuele prijsopgave van een bepaald inbouw zwembad raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Zwembad laten inbouwen door Zwembad-Company

Wilt u een zwembad laten inbouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ieder zwembad kan door ons geïnstalleerd worden. Wilt u het liever zelf doen? Ook dat is mogelijk. Onder deskundige begeleiding vanuit ons bouwt u zelf uw eigen zwembad in. Wij begeleiden u tijdens de diverse fases van het bouwen. Neem contact met ons op indien u vragen heeft. 

Wij bieden ook diverse accessoires voor uw ingebouwde zwembad. Denk onder andere aan zwembadafdekkingen, warmtepompen en chemicaliën.

  • Breed assortiment
  • Persoonlijk en betrouwbaar
  • Fysieke showroom/winkel
  • Lage verzendkosten €6,95
  • Scherpste prijzen

Meer weten?

Neem contact op