Logo Zwembad Company Venray

Infrarood sauna voor thuis

Wilt u aan het einde van uw werkdag of na een stressvolle week graag thuis kunnen ontspannen? Dan is een opbouw infrarood sauna voor thuis iets voor u! Bij Zwembad-Company hebben wij een uitgebreid assortiment infrarood sauna’s tot uw beschikking. Neem een kijkje op onze website of kom langs in onze showroom in Venray.

Een infrarood sauna bestelt u al vanaf € 2.425,- bij Zwembad-Company!

Infrarood sauna in huis

Een infrarood sauna voor thuis geeft u de mogelijkheid om op welk gewenst moment te kunnen ontspannen. Het neemt de stress en zorgen weg en is daarnaast goed voor het lichaam. Ook kan het pijn verlichten en het genezingsproces versnellen.

Zwembad-Company biedt een divers aanbod aan diverse soorten infrarood sauna’s. Deze variëren in indeling en zijn geschikt voor 1, 2, of 3 tot zelfs 4 personen. Wij verzekeren u van de beste kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Iedereen kan op deze manier beschikken over een eigen wellness.

Health-wave infrarood sauna

De Health-wave infrarood sauna’s die u op onze website vindt zijn door ons zelf ontwikkeld en gerealiseerd. Hierbij staan kwaliteit en degelijkheid op de eerste plaats. Deze infrarood sauna’s zijn gemaakt uit hoogwaardige, duurzame grondstoffen en onderdelen. Dit resulteert in 30 jaar garantie op onze stralers. Bestel bij ons een Health-wave infrarood sauna vanaf € 2.425,-!

Naast de infrarood sauna’s met lange golf stralers kunt u ook voor Health-wave infrarood sauna’s bij ons terecht die beschikken over full spectrum stralers. Deze hebben een dieptewerking van maximaal 4 tot 5 mm waardoor er op een therapeutische basis van de infrarood sauna genoten kan worden.

De Health-wave infrarood sauna’s worden door ons standaard zeer luxe geleverd. Ze zijn onder andere uitgevoerd met kleurentherapie, radio/CD/USB-speler met 2 speakers, een leeslampje en een ergonomische bank en rugleuning voor het optimale comfort. 

Wij maken enkel gebruik van Canadees Red Cedar hout zowel aan de binnen- als buitenzijde van de infrarood sauna. Dit hout heeft een helende werking en lekkere geur.

Wat kost een infrarood sauna thuis?

De kosten van een infrarood sauna in huis hangen af van welk model u kiest. Zo heeft u al een 1-persoons infrarood sauna vanaf € 2.425,- en een 2-persoons infrarood sauna vanaf € 2.749,-! Onze Health-wave infrarood sauna’s zijn verkrijgbaar tot en met 4 personen.

Al onze infrarood sauna’s worden standaard compleet bij u thuis afgeleverd inclusief montage! Heeft u een leuke infrarood sauna op onze website gezien maar wilt u graag eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en denken graag mee over de juiste infrarood sauna die aansluit bij uw wensen en eisen.

Infrarood sauna opbouwen door Zwembad-Company

Wilt u een infrarood sauna thuis plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over het maken van de juiste keuze en bouwen de infrarood sauna, indien gewenst, bij u thuis opbouwen. Voor meer informatie over onze infrarood sauna’s of een offerte kunt u eenvoudig contact met ons opnemen.

  • Breed assortiment
  • Persoonlijk en betrouwbaar
  • Fysieke showroom/winkel
  • Lage verzendkosten €6,95
  • Scherpste prijzen

Meer weten?

Neem contact op