Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Bestway zwembaden

De Bestway zwembaden zijn niet alleen voordelig en duurzaam, maar ook nog eens erg gemakkelijk op te zetten en weer terug op te ruimen!

Verder vindt u in onze webshop de bijbehorende accessoires bij de Bestway zwembaden. Haal vandaag nog hét vakantiegevoel in huis! Wij adviseren u graag met het kiezen van een Bestway zwembad. 

1- van resultaten weergeven

Bestway zwembaden

Bestway

Met een Bestway zwembad haal je voordelig zwemplezier in huis. De kwaliteit is van hoog niveau, waardoor het bad meerdere jaren te gebruiken is. Het opzetten is meestal in een half uurtje gepiept, afhankelijk van het bad. Opzoek naar een goedkoop zwembad? Ook dan is dit het zwembad wat u zoekt.

Alles voor het Bestway zwembad

Nu kun je natuurlijk gaan voor alleen een zwembad. Maar dan ontbreken er eigenlijk nog wat onderdelen. Zo zouden wij altijd beginnen met een ondervloer. Dit beschermt het bad tegen scherpe delen van onderuit. Daarbij adviseren wij een afdekking om vuil en beestjes te weren. Ook blijft het bad zo beter op temperatuur. Om het water dan te filteren, is een bestway pomp een prima optie. Als je nog een stap verder wilt gaan, denk dan ook aan een skimmer. Om dan nog veilig in het water te stappen, is een ladder eigenlijk een musthave. Ook nog chloor toevoegen? Dan nog een drijver en chloortabletten, en je zwembad is helemaal klaar voor gebruik!

Bestway met pomp

Niet alle baden van Bestway worden standaard met pomp geleverd. Toch raden wij bij ieder bestway bad een filterpomp aan. Het water blijft door de pomp in beweging, wat de groei van bacteriën en algen tegen gaat. Daarbij worden vuil en beestjes uit het water gefilterd.