Logo Zwembad Company Venray

Staalwand Zwembad 3,50 x 1,50m (Lichtblauw 0,8mm)

€ 1.299,00

Met ons ronde Staalwand Zwembad haal je direct het vakantiegevoel in de tuin en heb je de keuze om deze bovengronds los op te stellen of gedeeltelijk of compleet in te bouwen. Staalwand Zwembaden zijn een goede optie voor mensen die het zelf willen bouwen en ze zijn een stuk goedkoper dan bouwkundige zwembaden. Het zwembad wordt kaal opgeleverd met uitsparingen voor inbouwdelen (inlaten, skimmer) inclusief een folie van 0,80mm. Dit alles biedt u de kans het geheel aan te passen naar uw droomzwembad.

Opties
Niet meer voorradig
  • Op werkdagen binnen 48 uur in huis
  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Deskundig advies van onze experts
  • Bezoek ons in onze showroom

Beschrijving

Staalwand Zwembad 3,50 x 1,50m (Lichtblauw 0,8mm)

Staalwand Zwembaden zijn kwalitatief hoogstaande prefab zwembaden tegen een veel scherpere prijs dan bouwkundige zwembaden. De zwembaden zijn zowel bovengronds te plaatsen en geheel of gedeeltelijk in te bouwen. De Staalwand Zwembaden worden kaal geleverd inclusief een folie met een dikte van 0,8 mm. De zwembaden hebben uitsparingen voor o.a. skimmer en inlaten. Dit biedt u de kans om het geheel naar eigen wens aan te passen (denk aan warmtepomp, zwembadladder etc). Mocht u zelf een kwalitatief hoogstaand zwembad willen bouwen tegen een relatief klein budget dan is een staalwand zwembad een prima optie.

Wat is een metalen zwembad?

Het ronde zwembad bestaat uit een Hobbypool boven- en onderprofiel waartussen een staalwand wordt geplaatst. In deze staalwand zijn de uitsparingen ten behoeve van de skimmer en inspuiters reeds in de fabriek gemaakt. Eventuele uitsparingen voor extra accessoires zullen zelf aangebracht moeten worden. Aan de bovenzijde van deze staalwand wordt een folie gehangen welke met het bovenprofiel wordt vastgeklemd. De folie is afhankelijk van de zwembaddiepte 0,6 of 0,8 mm dik met respectievelijk 6 of 8 jaar fabrieksgarantie. De levensduur van beide dikte folies betreft 20 tot 24 jaar (afhankelijk van het gebruik en onderhoud).

Metalen zwembad bovengronds en ondergronds

Wanneer men er voor kiest om de ronde zwembaden geheel of gedeeltelijk in te graven, dient men het bad op te bouwen op een betonvloer voorzien van wapening. Deze betonvloer dient volledig waterpas en zo glad mogelijk te zijn (gevlinderd).

Na het opbouwen van het ronde zwembad en het aansluiten van het daarbij behorende PVC-leidingwerk dienen de wanden van het zwembad aangevuld te worden met gestabiliseerd zand. Dit aanvullen met gestabiliseerd zand doet men om het schuiven van omliggende grond tegen te gaan.

Zelf inbouwen van een staalwand zwembad

De ronde zwembaden zijn ideaal voor de doe-het-zelver. U wordt door ons van goede informatie voorzien en wij begeleiden u tijdens het bouwen van het bad. 

Online bestellen van het Staalwand Zwembad 3,50 x 1,50m (Lichtblauw 0,8mm)

Het Staalwand Zwembad 3,50 x 1,50m (Lichtblauw 0,8mm) is direct online te bestellen via Zwembad Company. Indien er vragen zijn over het product of je wilt er graag meer informatie over ontvangen, neem dan contact op met ons deskundig team of bezoek de showroom in Venray. 

Specificaties

Merk Hobby Pool
Product Staalwand Zwembad rond
Inhoud Inclusief rand, staalwandzwembad en liner
Diameter 3,50 meter
Diepte 1,50 meter
Folie dikte 0,8 mm
Foliekleur Lichtblauw
Staalwand dikte 0,7 mm