Onze winkel is uitsluitend op zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00
Logo Zwembad Company Venray

Randsteen graniet lichtgrijs | recht

€ 29,95

Deze graniet randsteen is een populaire keuze bij mensen die een bouwkundig zwembad aanleggen. De randsteen heeft een mooie ronde afwerking en wordt niet glad wanneer deze nat is. Hierdoor is de graniet randsteen uitermate geschikt om te plaatsen rondom je zwembad. Dankzij zijn neutrale kleur staat de lichtgrijze randsteen mooi in iedere tuin. 

Indien je andere of een ronde randsteen zoekt, neem contact op met Zwembad Company. 

Opties
Levertijd: 6 - 8 weken
  • Op werkdagen binnen 48 uur in huis
  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Deskundig advies van onze experts
  • Bezoek ons in onze showroom

Beschrijving

Randsteen met afgeronde rand

Het voordeel van een randsteen met een afgeronde rand is dat het erg prettig is om in of uit te stappen zonder dat je je hard kunt stoten. Doordat de rand licht oversteekt, verbergt de rand de cementlaag of andere vorm van bevestiging. 

Hoeveel randstenen heb ik nodig

Wanneer je begint met het bouwen van jouw bouwkundig zwembad, vraag eerst advies. Zorg ervoor dat je goed uittelt hoeveel stenen je nodig hebt en tevens of je hoekstenen wilt gebruiken. Voor advies over de hoeveelheid randstenen neem contact op met Zwembad Company. 

Match jouw randsteen

De randsteen kan gematched worden met verschillende elementen van je zwembad. Denk hierbij aan een match met de afdekking, een match met de folie in het zwembad of een match met de tegel rondom het zwembad. Maak jouw zwembad de eyecatcher van de tuin door goed na te denken over de combinatie, randsteen, zwembadfolie, afdekking en tegel. Indien je twijfelt, neem contact met ons op. 

Bestel de randsteen van jouw zwembad online

Bestel de randstenen van jouw bouwkundige zwembad direct online. Indien je vragen hebt of de randstenen in het echt wilt zien, komt gerust langs in onze showroom in Venray.

Specificaties

Product Randsteen
Afmeting (l x b) 49,5x29cm
Materiaal Graniet
Met neus? Nee
Afwerking Rond
Kleur Lichtgrijs

Dit bekeken anderen