Hoogwaardige Europese productie van Spa’s

Sinds de oprichting van Wellis behoort zij tot één van de grootste spa-producenten in Europa. Steeds meer mensen gaan over op een gezondere levensstijl en wensen meer en meer kwalitatief hoogwaardige Europese wellness producten in hun huiselijke omgeving.

Bewust van de unieke logistieke uitvalswegen binnen Europa heeft Wellis zijn logistieke transport uitstekend gefaciliteerd. Hierdoor levert Wellis in ca. 12 uur haar bestellingen af aan diverse bestemmingen binnen de Benelux. Zo kan zij voldoen aan de verhoogde vraag van de markt naar haar kwaliteitsspa's.

Dus relax… Wanneer u een Wellis spa aanschaft bij Zwembad Company, bent u er van verzekerd dat u één van de beste spa’s koopt die momenteel verkrijgbaar zijn.

De warm-water-therapie van een Wellis spa geeft u de rust en neemt de dagelijkse stress weg. Het stimuleert het lichaam en geeft u een energiek gevoel. De verjongende en heilzame werking worden bewerkstelligd door de hydrotherapie en zijn gebaseerd op de mechanische en thermische effecten. Hydrotherapie gebruikt het drijfvermogen, de warmte en de effecten van water om pijn, stress en onbehagen te reduceren. Wanneer u in een hydro spa stapt, ervaart u een heerlijk gevoel van gewichtloosheid. Uw lichaam is verlost van de constante trek van de zwaartekracht. Water heeft een soort massagegevoel wat een knedende werking op uw lichaam heeft. Water dat in beweging is, stimuleert de receptoren op de huid, de bloed circulatie en ontspant de spieren.

Bekijk de modellen

showroom-1.jpg
showroom-2.jpg
made-in-europe.jpg
spa-shell.jpg

Lucite ® met Microban ®

Lucite introduceerde als eerste Microban ® antibacteriële bescherming in de acrylplaat van de spakuip. Lucite met Microban is veilig en efficiënt en het beperkt bacteriële groei.

Voordelen van een spa met polyurethaan

Efficiënte geluidsisolatie creëert de meest stille spa’s en whirlpools die op de markt leverbaar zijn. Een Wellis spa is de perfect geïsoleerde spa. Een hele geruststelling voor uw buren. De efficiënte warmte-isolatie (heat-lock voorziening) garandeert langer relaxen in warm water met structureel laagblijvende elektriciteitskosten. Wellis spa’s heeft gekozen voor de toepassing van volledig recyclebare materialen. In tegenstelling tot baden geproduceerd met glasvezel, genereren Wellis spa's geen schadelijke stoffen voor het milieu. Wellis spa's voldoen aan de EU regelgeving, normen en standaarden.

wellis-spa-robot.jpg
watervrouw.jpg

Stap in de wereld van de hydrotherapie.

Wellis begeeft zich in het exclusieve spa-segment. Stijlvaste hydro spa’s die men ervaart zoals zij eruit zien: volmaakt met onvergelijkbare en originele details met een hoog afwerkingsniveau en vormgeving.
In Europa genieten meer dan tienduizenden klanten van de ongeëvenaarde kwaliteiten van een Wellis spa. Wellis produceert uitsluitend hoogwaardige kwaliteit spa’s met transparante garantievoorwaarden. Voorzien van interessante innovaties, die de spa’s veiliger, prettiger en hygiënischer maken met een lange levensduur. Kortom: duurzame spa’s, uitzonderlijk comfortabel en oogstrelend mooi. Dankzij de Wellis kwaliteitsgaranties en de uitmuntende service van onze service specialisten geniet u jarenlang zorgeloos van uw Wellis spa.

Versterkte gegoten polymeer (ABS) bodemplaat

De versterkte en uit één stuk gevormde bodemplaat is de basis waarop onze spa’s zijn gebouwd. De bodemsectie is volledig geïntegreerd in de constructie van de spa waardoor vocht en insecten geen kans krijgen binnen te dringen. Door de opstaande onderkanten kan de spa zelfs probleemloos in centimeters hoog water staan. Het betreft hier een drievoudige reflecterende thermische barrière (RTB) isolatie voor een optimaal warmtebehoud. De Wellis spa’s beschikken over een sterke constructie, zijn eenvoudig te transporteren en te hanteren, zelfs op de zijkanten. In de bodemsectie zijn tevens uitsparingen aangebracht ten behoeve van steekwagens en/of heftrucklepels.

Kuipondersteuning
Om de duurzaamheid van de spa’s te garanderen zijn ze voorzien van een evenredige gewichtsverdeling van zit- en ligplaatsen. Hierbij zijn de ondersteuningen opgenomen als een geïntegreerd deel van de spaconstructie.

bodemplaat-spa.jpg
wpcframe.jpg

Spaframe opgebouwd uit composiet WPC
Een onverwoestbaar spa frame vervaardigd uit een speciaal composiet van hardhout en kunststof zorgt voor een uitzonderlijke stabiliteit en een lange levensduur van uw spaconstructie. Indringend vocht maakt hier geen enkele kans!

Excellente drievoudige isolatie

 • Tot 3 cm dik geëxtrudeerd polystyreen isolatie met warmtereflecterende isolatiefolie van zowel de binnenzijde van de ommanteling als ook die van de ABS bodemsectie van de spa.
 • Goede warmte-isolatie is essentieel om de gebruikskosten voor spa's in de hand te houden. Een drievoudige reflecterende thermische barrière (RTB) isolatie van Wellis spa's vormt een barrière tussen de lagere buiten- en de warme binnentemperatuur van de spa.
 • Aan de binnenzijde van de ommanteling worden waterverlijmde strips gemonteerd. Hierop worden styrofoam (geëxtrudeerd polystyreen) isolatieplaten aangebracht, die de tussenliggende luchtisolatie afsluit. Een speciaal aangebrachte warmtereflecterende isolatiefolie bedekt de zijkanten rondom volledig met de bodemsectie van de spa. Hierdoor wordt het Thermolock systeem gerealiseerd. De geïntegreerde warmte-isolatie van Wellis geeft een bijzonder hoge isolatiewaarde en is zeer energiezuinig.
 • De foto hiernaast toont de efficiëntie van het RTB systeem. In het zichtbare IR spectrum is een duidelijk warmtebeeld te zien van de persoon en de optimaal geïsoleerde spa.
 • Er is veel aandacht besteed aan de kwaliteit en vormgeving van de omkastingen van onze spa’s. We bieden u een gevariëerde keuze aan prachtige omkastingen die volledig zijn afgestemd op onze kuipkleuren. Voor de afwerking is gekozen voor duurzaam materiaal, gemakkelijk te reinigen en praktisch onderhoudsvrij. De omkastingen behouden hun glans voor jaren.
oude-website/isolatie-wellis-spa.jpg
insulation_polyfoam.jpg
blauw.jpg
paars.jpg

Kleurentherapie sfeerlicht
 • Kleuren hebben een belangrijke en positieve impact op ons fysieke welzijn.
 • Uit recent wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat chromotherapie of kleurentherapie een remedie is die kleuren en licht gebruiken om de energiebalans van lichaam en geest te herstellen en klachten te verhelpen. Behalve dat chromotherapie heilzaam werkt op lichaam en geest, brengen de kleuren ook extra sfeer in uw spa.
 • Dat het natuurlijke kleurenspectrum een gunstig effect heeft op ons welzijn was zelfs al bij de oude Egyptenaren een bekend fenomeen. Iedere kleur heeft een andere uitwerking op uw gemoedstoestand.
 • Onze spa’s bieden u een exclusieve kleurentherapie gebaseerd op vier verschillende kleuren: groen, geel, blauw en rood. De intensiteit van de kleuren kunnen worden ingesteld voor het gewenste effect en de gewenste sfeer. Standaard functies: Onderwaterverlichting met 55 kleuren LEDs

Exclusieve kleurentherapie waterlijnverlichting

Deze exclusieve en optioneel verkrijgbare Wellis kleuren waterlijnverlichting bevat afhankelijk van het gekozen model tussen de 12 en 20 LEDs.

Microsilk zuurstoftherapie, de ultieme huidverzorging.

Zuurstoftherapie zorgt ervoor dat een vermoeide en verouderde huid weer haar verjongde uitstraling terugkrijgt.
Recente studies bevestigen dat zuurstof ingebracht kan worden in de natuurlijke ruimte tussen de huidcellen.
Uw lichaam wordt bedekt door een deken van microbubbels zodat deze het werk kunnen doen en u zich helemaal kan ontspannen.
Deze exclusieve techniek met zuurstofrijke microbelletjes geeft onmiddellijk na behandeling een zichtbaar resultaat: een stralende, steviger en elastische huid.

De voordelen van zuurstoftherapie zijn o.a.:

 • Reiniging van uw huid,
 • Stimuleert en versnelt de groei van nieuwe huidcellen, 
 • Verminderd fijne lijntjes en rimpels, 
 • Onspannend voor lichaam en geest,
 • Verlichting van de symptomen van eczeem en psoriasis

Waterfiltratie – Ozongenerator

Speciale aandacht is besteed aan de implementatie van het Wellis “cristal-clear” waterzuiveringssysteem dat veilig, gezond, schoon en zuiver spawater garandeert. Wellis introduceert een meervoudig zuiverings- en filtratiesysteem. Terwijl u ontspant, worden lichaamsoliën en andere onzuiverheden uit het water gefilterd: diverse keren per dag wordt het spa-badwater volledig gezuiverd. Door het handige onderhoudssysteem kunnen de filters eenvoudig worden uitgenomen, gereinigd en/of vervangen. Bij onze filters is de werkzame stof Microban® toegevoegd. Deze werkzame stof heeft bacterie-dodende eigenschappen.

Wellis UV-C 

In nauwe samenwerking met Philips introduceert Wellis UV-C.
In de Wellis UV-C wordt een UV-C straling gegenereerd van 253,7 nm golflengte door een speciale Philips UV lamp, welke zorgt voor een dodende werking op bacteriën.
Dit systeem is uitermate geschikt voor watertemperaturen tot 40 graden Celsius.
Wellis UV-C zorgt op efficiënte en milieuvriendelijke wijze voor schoon, fris en helder spawater. Het spawater wordt door de Laing circulatiepomp door de Wellis UV-C gevoerd.
De UV-C straling breekt de DNA structuur van de bacteriën en virussen en andere primitieve organismen en neutraliseert deze.
Het waterbehandelingssysteem is hypo-allergisch en desinfecteert uw spawater op efficiënte en veilige wijze, maar behoudt een uitstekende waterkwaliteit.
Dit systeem is al vele jaren succesvol in gebruik voor het ontsmetten van openbare zwembaden en nu ook beschikbaar voor gebruik in de Wellis spa's.
Kristalhelder, natuurlijk kwaliteitswater voor u en uw familie, terwijl het verbruik aan ontsmettingsmiddelen drastisch is verminderd!

Voordelen van UV-C behandeling:
• Zorgt voor fris, schoon en helder water
• Desinfecteert water op een efficiënte en veilige manier
• UV-C licht breekt gebonden chloor af
• Beschermt uw water tegen ziektekiemen
• Houdt schimmel-, bacterie- en algenvorming onder controle
• Kan het gebruik van chloor en andere chemicaliën tot 80% verminderen
• Voorkomt chloorlucht en irritatie aan huid en ogen (rode ogen)
• Beter voor het milieu in vergelijking met traditionele methoden

oude-website/filters.jpg
uvc.png
balboa.jpg
collossus-510.jpg

Balboa Besturing

Wellis gebruikt de meest recente door BALBOA ontwikkelde bedieningspanelen, bedienbaar door een lichte aanraking.

Het ‘EASY TOUCH II’ bedieningspaneel is eenvoudig in gebruik en geeft u een snelle indicatie van alle relevante spafuncties zoals temperatuur, pompen en verlichting.

De toegepaste BALBOA controller is zelfdiagnoserend, dat wil zeggen dat de software ontworpen is voor diagnose en monitoring van de elektronica.

Eventuele calamiteiten worden uitgelezen middels een diagnose- en foutmelding

Samen met de smartphone appliactie met WiFi connectie is de bediening van uw spa helemaal kinderspel.

Of u nu thuis bent of op vakantie u kunt vanaf elke plek uw spa controleren en bedienen.

AquaSOUL™ muzieksysteem
Het revolutinaire AquaSOUL™ muzieksysteem van het bekende Poly Planar is door de waterdichte speakers uitermate geschikt voor het gebruik in spa's.
Geen geknoei meer met CD’s, MP3-spelers of andere USB apparaten, want het AquaSOUL™ systeem maakt gebruik van Bluetooth technologie, uw favoriete muziek speelt u direct vanaf uw iPad® of iPhone® of uw android telefoon via een Bluetooth verbinding.

Het Aquasoul™ 4.1 geluidssyteem bestaat uit de volgende onderdelen:

 • 1 stuk waterdicht display
 • 2 stuks pop-up speakers
 • 2 stuks tweeters
 • 1 stuk compacte subwoofer
sound-system.jpg
sound-controller-510.jpg
pulsar-510.jpg

Pulsar™ massagesysteem

Met het speciale pulsar™ massagesysteem op de ligplaats kunt u uit 9 verschillende massage programma's kiezen, selecteer een programma / snelheid en de jets pulseren aan en uit om de massage op en neer uw lichaam te laten bewegen. Zo kunt u dus elke dag genieten van een andere massage.

Geluidsarme warme luchtblower

Wellis gebruikt een uiterst stille hete lucht blower, deze is 'Made in Germany' dus een echt kwaliteitsproduct.
Doordat de lucht verwarmd wordt koelt het water niet meer af.
En deze exclusieve warme luchtblower heeft een geluidssterkte van minder dan 60db. 
Geniet van warme lucht in uiterste stilte.

silent.jpg
Zwembad Company 2019 Created By LR Internet