showroom.jpg
showroom-1.jpg
showroom-2.jpg
showroom-5.jpg
showroom-6.jpg
img_0332.jpg

Over ons

Optimaal zwemplezier is niet langer een droom bij de Zwembad-Company

Wie bij Zwembad-Company in Venray naar binnen loopt zal verbaasd zijn over het overweldigende aanbod. Het is niet alleen de keuze aan zwembaden die gigantisch is maar u vindt er ook een aparte afdeling voor infrarood sauna’s en een grote diversiteit aan Spa’s. Kijk mee naar dit royale aanbod en wij bereiden u alvast voor bij het maken van een keuze. Want een eigen zwembad of Spa is niet langer alleen maar een droom.

Ruim 25 jaar geleden begon Karel Jacobs met een speciaalzaak, in leger- en campingartikelen. Rond 1990 gevolgd door de start van Zwembad-Company. “Van daaruit was het voor mij, mede door de groeiende vraag, een kleine stap om te beginnen met de verkoop van zwembaden”, begint Karel Jacobs zijn verhaal. “Een goede reden om het te gaan doen is er niet. Het is de feeling die elke ondernemer heeft.” Dat het in ieder geval een gouden greep was mag inmiddels wel duidelijk zijn. Op het moment dat zijn zaak het importeurschap van het merk Hobby-Pool erbij kreeg groeide de Zwembad-Company gigantisch.

Populair product

Bij de Zwembad-Company werkt Karel Jacobs met een deskundig team om u wegwijs te maken in het gigantische aanbod. Want kwaliteit is bij de Zwembad-Company nog belangrijker dan kwantiteit. Zijn producten hebben de laatste jaren een geweldige vlucht genomen qua populariteit. Mensen willen thuis comfort, ontspanning en amusement. Bij een fraaie moderne inrichting hoort voor veel menen een eigen zwembad, infrarood sauna of Spa. “Mijn klanten zijn ook steeds handiger geworden. Kijk maar naar de groei van de bouwmarkten de laatste jaren. De mensen plaatsen tegenwoordig alles zelf. Mocht iemand liever van onze deskundigheid gebruik maken dan nemen wij de bouw graag van begin tot einde over. Een zwembad plaatsen is wat anders dan een huis bouwen. Mensen waren tot een aantal jaren geleden bang om het zelf te doen maar daar is nu geen sprake meer van. Mocht iemand zelf beginnen met de plaatsing en daarbij toch tegen een probleem aanlopen dan staan wij de klant natuurlijk graag bij.” Behalve de drie hoofdartikelen vindt u in deze zaak ook een ruime hoeveelheid aan accessoires zoals: pompen, trapjes, borstels, bodemstofzuigers, afdekhoezen en waterzuiveringsapparatuur.

Ruime keuze voor iedereen

Nog een ander belangrijk van de toegenomen populariteit is de zeer scherpe daling van de prijzen in de afgelopen jaren. Zeker bij de zwembaden zijn deze wel vele malen gehalveerd waardoor het eigenlijk voor bijna iedereen is weggelegd om tot aanschaf over te gaan. Al vanaf € 1500,- kunt u ook in uw tuin over een eigen zwembad beschikken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan staalwanden. En voor de klant die weinig tijd heeft voor schoonmaakwerkzaamheden is een zwembad van keramiek absoluut aan te raden. Hierin is osmosegroei absoluut verleden tijd. Stofzuigen is ook niet meer nodig. Verder zijn er voldoende andere opties in diverse soorten en maten. De kwaliteit van ieder bad is perfect en de op- of inbouw past in iedere tuin.

Karel Jacobs: “Een zwembad is bedoeld om onbezorgd van te kunnen genieten en wij zijn er om te zorgen dat dit ook gebeurt. Ons bedrijf heeft alle mogelijkheden om onze klanten het juiste comfort te bieden maar ik raad de mensen wel aan om een zwembad te laten groeien. Kies niet meteen voor de duurste optie welke van alle gemakken voorzien is. Dit kan altijd nog in een later stadium. Een zwembad moet er klaar voor zijn om verder uit te bouwen.”

Wellis Spa’s

Behalve de toegenomen populariteit van zwembaden zien we in steeds meer huishoudens een eigen Spa. Dit is een whirlpool voor buiten en bij veel mensen meer bekend onder de naam jacuzzi, wat de oorspronkelijke Amerikaanse benaming is. De Zwembad-Company is dealer van Wellis Spa's, dit is een Europese fabrikant van kwalitatief hoogwaardige Spa's. Wie eenmaal aan deze luxe gewend is, wil niet meer anders. Stapt u in een spa dan merkt u dat alle stress wegvalt. Het is daarom de optimale gelegenheid om te relaxen en voor even alle hectiek om u heen te vergeten.

Sauna’s

Om het comfortplaatje compleet te maken kunt u bij de Zwembad-Company ook terecht voor de infrarood sauna’s van het merk Health-wave. De Health-wave infraroodsauna’s zijn door Zwembad-Company zelf gerealiseerd. Binnen korte tijd hebben wij ons dealer netwerk betreffende de Health-wave infrarood sauna’s uitgebreid tot 35 dealers verspreid over diverse landen binnen Europa. En dit netwerk is nog steeds groeiende, wat wijst op een goed en betrouwbaar product.
Is het niet heerlijk om na een duik in het zwembad heerlijk tot rust te komen in uw eigen sauna? Dit is de finishing touch voor een volmaakt plaatje van uw eigen droom.

De productlijn vergt natuurlijk een enorme specifieke kennis van het team van Zwembad-Company. Om alle aspecten optimaal te beheersen zijn er vaak trainingen om de nieuwste technieken te leren kennen. Om goed bij te blijven zijn deze trainingen ook hard nodig volgens de eigenaar. “Ik verkoop graag maar dat is niet genoeg. Tegenwoordig heeft ieder nieuw product een eigen verhaal met een eigen kenmerk. Als een klant mij belt weet ik precies waar hij mee bezig is en waar het probleem ligt. Ik sta in feite naast hem. Daarbij hebben wij natuurlijk ook te maken met een grote diversiteit aan regels en wetten. Dat vergt veel van mijn team maar door de tevredenheid van onze klanten weten we altijd weer waar we het voor doen.”

Zwembad-Company
Nieuwhuisweg 11
5804 AN Venray
T +31 (0) 478-517080
info@zwembad-company.nl
K.v.K. Venlo nr. 12010554


www.health-wave.com
info@health-wave.com
www.nr1-solar.com

Zwembad Company 2019 Created By LR Internet